Американско открояване

Революционната технология, която дойде при нас от САЩ - американското подчертаване - е създадена специално за собствениците на тъмни и кестенови коси. Ефективен на външен вид и прост, изпълнен с оцветяване с удоволствие, той е бил посрещнат от домашните модни жени, които са се спуснали в магазините за красота зад модерния брояч.

Днес ще разгледаме типовете и особеностите на американското осветяване и ще се опитаме да го изпълним в домашни условия.

Американско открояване

Характеристики на оцветяване на косата в американски

Американското осветяване е чадър на онези техник на оцветяването, които се различават по приложените цветови нюанси и методите за поставяне на боя, но се срещат в една - способност да създават възхитителни лепенки от светлина върху ключалките. За разлика от класическата технология, където участват 1-2 нюанса, в американската опция за игра на коса цветни лепенки светлина, прическата получава обем и блясък, а изображението става ярка и богата. Количеството на използваните нюанси е неограничено и колкото повече са, толкова по-красив е цветът на косата.

Видове

Разграничаване на 3 вида американски акценти:

 • Калифорнийският;
 • червен;
 • Луд Цветове или "луди" цветове.

Калифорния

Технологията на калифорнийското осветяване напомня за появата на още едно модерно оцветяване - blondirovaniye. Той пресъздава ефекта на ключалките, които са изгорени на слънце, боядисани по метода на разширение на градиента: косми, тъмни при корени, постепенно изсветлявани от краищата. Бравите са боядисани без участие на фолио и филм и се прилепват към друга част на косата. Става умишлено, че цветът се е превърнал в еднакво, с гладки преходи ottenochny.

Калифорнийското оборудване, за разлика от другите видове американски оцветители, може да бъде пресъздадено на справедлива коса.

Американско открояване

червен

Американската технология на подчертаване първоначално носи името "червено", като за нейното създаване избра оттенъци на изключително червена и оранжева палитра. Днес това правило е безопасно забравено и е включено в палитра от нюанси кафяво, червено, кестен. Цветовете в същото време са просто задължени да бъдат сочни и ярки.

По време на създаването на червено подчертаване, ключалките са боядисани според класическата схема, но се олекотяват с различен интервал от време. След това се оцветяват в един цвят. Благодарение на различната издръжливост на боята, пръстените получават различни нюанси и блестящите петна от светлина.

Американско открояване

"Луд"

Луд Цветове - вид на американското осветление за театрални, ексцентрични хора, чийто контра - център на вниманието. За създаването на "луди" открояващи се отделни брави се изясняват по обичайния начин, а след това боядисани в ярък тон: червено, розово, виолетово, зелено. Като правило, ключалки само около човека са боядисани.

Американско открояване

Технология на създаване на подчертаване в американски

При въплъщението на това оборудване в живота обикновено изберете 3-4 свързани оттенъци, които се прилагат серийно върху косата. По време на работа се използва многоцветното фолио, което е по-лесно за майстор да разграничи боядисаните ключалки.

Оцветяването се извършва, както следва:

 • Първият етап - причинява първичен цвят на косата на тилната част и затваряне с фолиото си.
 • Чрез хоризонтално отделяне на косата разделяме най-долната ключалка на храма, нанесете върху него главния тон и обръщате фолио. Направете същото и в друг храм.
 • Постоянно отделените брави в храма един за друг и ги покриват с подготвените бои, редуващи се на главния нюанс. Необходимо е да ги затворите фолио от различни цветя.
 • Нанесете всички бои еднократно и отново да повторите последователността им, като фолио малко под ъгъл и се движи в посока на върха.
 • След като сте стигнали до върха, преминете към противоположната времева зона и повторете направените стъпки.
 • След завършване на страничните зони, боядисвайте ключалки на една част на париетната зона, като използвате всички нюанси, тъй като основното. Необходимо е да се премести от лицето към върха. Направете подобни операции и през втората половина на париетната зона.
 • След като издържате времето за поставяне, непрекъснато отстранете фолиото, тъй като най-тъмният цвят и измиването на багрилото от ключалките.
 • Измийте цялата структура на боята, нанесете върху косата средства за фиксиране и защита на цвета.

Американско открояване

Както можете да видите, е много лесно да създадете американското осветление в домашни условия. Това е малко усилия и ефективните, трептящи лепенки на светлинния образ са готови!