Pepelno справедлив цвят на косата: как да постигнем как да рисувам

Ashi цвят определя режим и стил днес. Има в различни варианти: тъмни, светли и т. Н. За да получите някой от приятните нюанси не толкова в домашни условия, толкова по-добре е да потърсите помощ от професионалиста. Ако момичето има тъмни ивици, тогава тя трябва да е готова да извършва осветление, а не веднъж. И тук справедливите красавици трябва да изпълняват само процедурата на тонизиране, за да получат модерен сянка.

Как да получавам тъмно pepelno справедлив

Тъмно опушената сянка на косата изглежда перфектно. В настоящия сезон този цвят е истинската тенденция. В природата е почти невъзможно да се намери чисто пепеляв тон, следователно е възможно да се създаде прическа само чрез цвят. Но в същото време си струва да се разбере, че не всяка дама отговаря на тъмно пушек с черно-коси цвят.

Pepelno справедлив цвят на косата: как да постигнем как да рисувам

Както вече бе отбелязано по-рано, трудно е да се получи тъмно пепеляв цвят на къщата.

Но ако в крайна сметка сте решили да осъществите тази процедура на къщата, тогава е необходимо да се придържате към следните препоръки:

 1. Тази опция за боядисване оказва негативно влияние върху състоянието на косата, следователно те се разпадат и се разцепват. За да се избегне този проблем, е необходимо да се изпълнят хранителни маски и компресира един месец преди предполагаемото оцветяване. Положително ще се отрази на здравето на главата на слуха.
 2. Преди процедурата, косата трябва да бъде изчистена, не много добре, тъмна или светла.
 3. Заслужава си да изберете боя на тъмно опушен цвят на цветя с продавача от магазина.
 4. Този ненужен цвят не се оказа, че е необходимо в началото да се обработи багрилото. Ако полученият резултат е подходящ за Вас, тогава е възможно да използвате продукт за боядисване на всички коси. Това, че върху леките нишки тъмният пепеляв свеж и космат цвят е естествено, трябва да се добави двойна порция оксид на водород от 3%. Благодарение на него е възможно да се изяснят нишките в допълнение.
 5. Ако се появи боядисване върху тъмна коса, то тук не трябва да се прави едно обезцветяване. В началото си струва да се изпълни почистващ препарат и след това да се освети. В края на краищата е възможно да се използва багрило от пепеляв цвят.
 6. Ако след боядисването на косата се е образувала зеленият оттенък, то това означава, че цветът на недостатъчно виолетов оцветяващ компонент. Възможно е да се придобие шампоан с виолетова модулация, 2 пъти седмично ще се прилага. Тогава цветът на тъмните пушеци ще изглежда по-ориентировъчно. И светъл кестеняв пепел цвят на косата ще изглежда тук е как на снимка, изрично е описано в съдържанието на тази статия.

На видео - как да се постигне pepelno черно-коси цвят на косата:

За боядисване на главата на слушане в тъмно косопад с цвят на пепел, трябва да се купи красота и всички необходими материали. Обработката с почистващ препарат трябва да се извършва върху мръсна коса, след което тяхната структура няма да бъде силно повредена. В началото се прилагат 2/3 части по цялата дължина на косата, като се избягват корени.

За да изчакате 30 минути и след това да приложите цвят върху корените. След 20 минути боята може да бъде изтрита. Ако резултатът от осветлението е приятно за вас, тогава е възможно да преминете към боядисване. Ако не присъства, след това да повтаряте осветлението през ден. За да приложите разнесеното багрило върху нишките, спазвайте инструкциите. След изтриване за обработка на главата на чувам шампоан за оцветяване подходящ под тона на цвета.

Светли коси леко пепелно

Светлият пепеляв цвят на косата изглежда коса много ефективно. И е възможно да получим великолепен външен вид, ако го комбинираме с мелировка. Днес оцветяването, при което използването на 3 нюанса е характерно непосредствено, е много търсено. Ако момичето има леки нишки, тогава е възможно да се получи светлокафяв пепелен цвят чрез цветовете на оцветяване като част от които няма амоняк. Pepelno справедлив цвят на косата: как да постигнем как да рисувам

Ако момичето има цвят на главата на червеното, тогава е необходимо да се обезцвети косата в началото, като се използва нула нюанс. И да не прави такава процедура веднъж. Когато тъмният естествен цвят и е необходимо да се надуе светлокафяв пушек, най-вероятно след боядисване главата на слуха ви ще получи червен нюанс след измиване на боята. За тази цел е необходимо да се обръща специално внимание на процедурата за осветление и само тогава моно да се поставя тонизиращо. Тъй като цветът на косата е светъл и черен, с възможност за подчертаване, е възможно на снимката в тази статия.

Ако сенче от нишки бежово или светло кафяво, за да се извърши оцветяването им, това не е задължително за получаване на пепеляв тон. Необходимо е да се прилагат оцветяващи балсами и шампоани. Благодарение на тях косата ще получи необходимия цвят и невероятната яркост.

Избирайки светлокафяв опушен цвят, е възможно да обърнете внимание на такива марки цвят:

 1. Essensity Schwarzkopf Professional. Този продукт е в голямо търсене поради причината, че в неговия състав има само естествени компоненти. Това е постоянно боядисване, чрез което е възможно да се получат великолепни нюанси. Във формула няма амоняк, а сивата коса е боядисана за 90%. Слоевете придобиват коприна и яркост. Недостатъците на цвета са скоростта на отстраняване. Заслужава си да се сдобиете с цвят на пепелявата блондинка или пепелявост. Pepelno справедлив цвят на косата: как да постигнем как да рисувам
 2. Изключително от L'Oreal Paris. Той е устойчив крем-цвят, при който е възможно да се боядисва върху сивокоси влакна за 100%. Продуктът е устойчив, така че получава сянка, на която момичето ще се забавлява дълго. Сенки - справедлив пепел и много светло кафяв пепел. Pepelno справедлив цвят на косата: как да постигнем как да рисувам
 3. Кастинг крем от глоси от L'Oréal Paris. Оцветителите гарантират получаването на живописни нюанси, които остават на главата на слуха за дълго време. Необходимо е да се изберат такива нюанси като светло кафяво, светло кафяво, пушено и светло кафяво. Pepelno справедлив цвят на косата: как да постигнем как да рисувам

Така че така pepelno черно-коси цвят

Така че толкова прашен космат пепел цвят е универсалната. Прилага се от онези момичета, които наклонят към тъмен и тъмен цвят. Той се използва активно за прикриване на сива коса, цветът изцяло го боядисва и косата ще се желязо по-естествено.

Сравнително мъглявият пепеляв цвят от гледна точка на неговото създаване е доста труден. Не винаги е възможно да се боядисват косми, без да се уврежда тяхното здраве. Pepelno справедлив цвят на косата: как да постигнем как да рисувам

В случай на изпълнение на процедурата е необходимо да се спазват някои препоръки:

 1. Главата на слуха трябва да бъде обезцветена, дори ако има естествена сянка. Това ще позволи да се премахне ефектът на жълтеникавост.
 2. Ако главата на слуха е оцветена в тъмен цвят, тогава в началото е необходимо да се измият цветните специални композиции и след това да се извърши обезцветяване.
 3. Преди да се приложи състав върху нишки, е необходимо да се обработва малка верига в началото, за да бъде убеден, че има положителен резултат.
 4. Ако нишките са били предварително оцветени от къна, тогава заличаването на боята ще доведе до образуването на грозни петна.
 5. Този пепел се запазва колкото е възможно по-дълго, при измиване на косата е необходимо да се използват засенчени балсами.

На видео космически цвят на косата светлина pepelno:

Избор на цвят

За да сте сигурни, че има положителен резултат, е необходимо да вземете правилния цвят и да сте сигурни в нейната твърдост.

Garnier

При използването на този продукт е възможно да получите красив песъчинки, в същото време да не причинявате много вреда на косата. В палитрата има голям брой пеперуди, светли и тъмни, а също и среден - пепел. На снимка - боя за коса Garnier:

Pepelno справедлив цвят на косата: как да постигнем как да рисувам

В състава има минимум вредни компоненти и има естествени компоненти, благодарение на които е възможно безопасно да се грижи за косата в ода на боядисването. Има производство на Bezammiachnaya. И тук е как ефектът на цвят Garnier за цвят на косата млечен шоколад изглежда, че е възможно да погледнете в съдържанието на тази статия на снимка и видео.

L'Oréal

Този цвят се оказа като качествено и пестеливо производство, както обяснява популярността на боята сред жените. Съставът на продукта съдържа силни оцветители, чрез които е възможно да получите красиви и наситени пепеляви нюанси.

Pepelno справедлив цвят на косата: как да постигнем как да рисувам

Подобен ефект за сметка на наличните като част от естествените масла е постигнат. Всяко момиче може да придобие такива нюанси на пепеляв цвят като наркотична черно-космена и мразовидна безкръвна сметана. И тук това, което е представено чрез боя за коса L'Oréal на кафе с мляко, подробно и изрично е описано в тази статия.

Estelle

Боята принадлежи към категорията на професионалистите. Производството е популярно в много магазини за красота, има широка цветна кутия и набор от хранителни съставки и витамини. За получаване на необходимото цветно моно да се смесват няколко нюанса.

Pepelno справедлив цвят на косата: как да постигнем как да рисувам

В палитрата има около 150 цветя, сред които е възможно да се намери ефективна средно-справедлива пепел. Цветът определя точно благодарение на това, доколко са постигнати икономическите разходи. И ето как изглежда цветът на косата на Mokko от Estelle, изрично е описано в тази статия.

Планирана пепел

Този цвят принадлежи към категорията на бюджета. В палитрата има различни нюанси на пепеляв цвят. Благодарение на кремообразната консистенция цветът се втурва много лесно и бързо, като в същото време не се разпространява. Възможно е да се прилага в домашни условия. Съставът е обогатен с полезните компоненти, поради което се постига хранителен ефект. В палитрата има такива нюанси като перла-сребрист, светло кафяв с пепелена модулация. Pepelno справедлив цвят на косата: как да постигнем как да рисувам

Ashi цвят позволява да се създаде необичайно и великолепно изображение. Този сянка не е в природата, така че боядисването на косата ще стане единственият начин за получаването му. Преди да започнете да рисувате, е необходимо да подготвите главата на слушателя, защото това е много тежкият стрес.