Най-доброто удължаване на косата

Като цяло, има няколко основни типа сграда и аз бих се даде предимство капсулен или японски, но има един, НО. Има косъм, на който ще пасва повече лента, и има такава коса, на която капсула ще се пази перфектно и безопасно! Нека разгледаме акценти и ние ще изберем с Вас най-доброто сградата за вас!

Най-доброто удължаване на косата

Лента - тя представлява закрепване на "донор" на косата на специална ключалка, те се наричат също и от "косата на лента". Съществуват Hairtalk volosik и са малко по-скъпи - микротапели (които също имаме в магазина)

1).Безопасност: да! Такава сграда се счита за безопасна (по-подробно за нея е възможно да се цени в отделната секция). Абсолютно точно ще предложа такава сграда на всяко момиче на някое важно събитие. Например, трябва да увеличите косата буквално на несолько дни или най-много на месец, разбира се - ленти само в нека! За такъв кратък период от време косата ви няма да има нищо 100% по време на отстраняването. Аз ще мога да ги увелича за вас в 30 минути, както и е възможно да се премахнат минути за 15-20 при условие, че салонът добър и майстори в него квалифицирани.-)! Също така, ленти или микротапели, бих препоръчал тези, които косата да се е възпламенила, това е бронзово, особено ако боите не боядисват косата и постоянно изяснявате косата "прах" под името "supr" (тя позволява да се постигне ефект "супер блондинка, Премахва "жълтеникавостта", но и волосикът страда (ако не използва кондициониращ агент за блондинки - маски, масла и т.н.)

2) Срок чорапи: 1,5 - 2 месеца, а след това за корекция или премахване.

3).За да се боя: това е възможно само в началото (когато няма сграда), по различен начин, защото на съдържание в някои бои за maslyanislykh на компоненти ", ленти" могат да се подхлъзнат. За боядисване на косата с лента не съветвам

4).Прически: високи опашки не са налице, останалите - да! Възможно е да вятър! С микротапс - за да направите високите опашки малко по-лесни, но все пак е малко неудобно ...

5).Оставянето: стриктно шампоан без съдържание на мазнини или за мазна коса. Маска - това е възможно, но е строго за съвети или от средата на косата до съвети!

- Няма да се обърне "лента", ако искате да направите, винаги високи опашки - с тиксо, че наистина е трудно! И дори ако веднъж ще го направите пред огледалото, високата опашка, която "залепва" в корените, не би била забележима, ще бъде по-трудно да се "закачи" да направи друго време.

Възможно е да купувате коса на ленти в онлайн магазина и със сигурност гледате на качеството на косата, по-добре е да вземете славянската, в простанородия луксозна славянска коса.

- капсулиран е най-разпространеното сградата между всички видове закрепване на брави, с огромен брой плюсове и минуси - малки.

Може би за вас капсула - най-доброто разширение на косата!

Ще обясня защо!

Най-доброто удължаване на косата

1).Срок чорапи: Можете да отидете с такъв тип "закопчаване" на брави повече от 3 месеца! А някои от моите клиенти отиват и за 4-5 месеца, но едва след това отиват за корекция разширение на косата. Разбира се, това е позволено, но при условие, че ще се грижите за косата, за да ги срежете навреме и да не позволявате колтън. Ако направите това за първи път, съветвам да не рискувате и да правите корекции на времето в 3-4 месеца.

2).Прически: Можете да направите всяка коса, високи опашки и много други неща. Тъй като kapsulka много малки. И ако попитате господаря, той ще може да направи микрокапсули поне от всяка страна! Че тяхната дебелина ще бъде 2-3 mm. Разбира се, изграждането на лента не притежава такава възможност и лукс. Възможно е да вятър!

3).За да се боя: Възможно е да се боядисват косата към корените, и всичко това с повишен! Ако сте "офорт" цвета на supry, аз не препоръчвам да се прилагат по-горе на разширяване на косата! Възможно е да развали структурата на косата и след това да я изхвърлите!

4) Оставянето: гледате разширението на участък на косата оставяйки!

Минуси: бъди внимателен, когато изберете този тип закрепване на ключалки. Да не се разваля косата, да се даде процес на отстраняване на косата или корекция на професионалиста и майстора в разширението на косата с богат опит, иначе "последствията от строителството" ще бъдат плачещи! "Безопасността" зависи от отстраняването на ключалките!

Лично аз избирам тази сграда, когато точно знам, че искам да я нося дълго, в един месец няма да отстраня, ще се грижа за олосиката и ще имам добър господар, който внимателно ще ги премахне!

Най-доброто удължаване на косата

Японски е доста редки видове сграда, но в него огромен брой плюсове!

1).Безопасност - Да! Тъй като закрепването на ключалки става без използването на лепило или кератин, погледнете в специалната секция по-подробно.

2).Срок чорапи - 2-3 месеца. По-дълго, отколкото лента, но не по-дълго, отколкото капсула.

3).Прически - всеки, но е необходимо да се адаптира към високи опашки - понякога къдрици малко по-значително, отколкото просто капсулирани!

4). Възможно е да рисува още като капсулен.

5).Оставянето - също, както капсулен!

Има все още avrikansky - ние специално няма да бъде rassmarivat, е шиене на косата на китката върху малък плитка, която е плетена върху вас на главата. Честно казано, повече от 2 седмици такова "закрепване" не поддържа, плитката се разтваря и косата се отстранява. Той ще приближи номер на "един изход".