Студени нюанси на косата: боя за коса и цветова палитра

Разбира се, изборът на цвят на косата е един от компонентите при определянето на стила. Появата на жената като цяло зависи от правилния избор. Вече под избраните цветове за коса и грим са избрани.

Все повече и повече момичета се отнасят към студен сянка, сега е много модерно и много подходящо. Стилистите от целия свят насочват вниманието към "студено" оцветяване. Ако да проследявате тенденциите на модните къщи, тогава е възможно да забележите, че се предпочитат моделите с този сянка.

Студените нюанси на косата са заглушени, без да се удрят практически без блясък. Студената при желание е възможно да се направи всеки цвят. Тяхната непривлекателност им дава специален чар.

Студени нюанси на косата: боя за коса и цветова палитра

Кой ще задоволи студените нюанси

Основната цел при боядисването е да изберете да не ударите сянка. За собствениците на бял цвят на кожата, е безопасно възможно да изберете някой от студените нюанси е идеална опция. Ако цветът на очите ви е син или сив, то това е вашият цвят.

Много съмнително е, че момичетата ще задоволят този цвят с кожата на праскова и зелените очи, тъй като в този случай ще бъде по-за предпочитане "топло" от тона.

Като цяло, ако се носите на летен или зимен тип, не се страхувайте да рисувате косата в студен тон.

Накратко за типа. Лятото се характеризира с маслинена кожа, светло в слънчев блясък, а флъшът е абсолютно студен розов цвят. Зимният тип също се характеризира с лека, почти прозрачна кожа. Веждите и миглите по естество са тъмни.

Как да изберем боя

Изберете професионална боя за коса. В нея са на разположение цифровата статия, която ще разкаже всичко за определен нюанс и допълнителен тон. При оцветяването ние не препоръчваме кардинално да смените цвета, ще направите промени в няколко тона от достатъчно естествени.

След като сте избрали необходимия тон, ще можете да запазите естествения цвят, като акцентирате върху него, върху зимен нюанс на кожата. На кутия с професионална боя първата фигура е основен цвят, така че фигура 1 е черна и 10 руса.

След като изберете основния цвят, ние избираме необходимия нюанс. Ще обърнем внимание на по-късните части или на фигурите. За зимата се интересуваме - синьо, виолетово и пепелно. Например, пепеляв, може да притежава различна степен на насищане.

Възможно е да се достигне чрез светло кафяви или платинени бои на добре познатите марки на Wella и Schwarzkopf. Асоциацията с този цвят - сива коса следователно ние не съветваме да я използваме за дами на средна възраст по очевидни причини.

Повечето от тези цветове ще дойдат при много млади момичета. Ще изглежда много ефективно, ако имате боядисана черна коса, ще направите колорикон на отделни брави сребристо или виолетово. Ще изглежда много екстравагантно и ще бъде свързано с неформалните младежки течения, но не с възрастта.

Ако сте решили да бъдете боядисани в домашни условия, купете боя на L'Oréal Предпочитание: студени нюанси. Това оцветяване вече е тествано от много момичета, които са получили желания резултат. Цветовата палитра е показана по-долу.

Студени нюанси на косата: боя за коса и цветова палитра

Студени нюанси в червен цвят на косата

Червеното въвеждане не предизвиква асоцииране със студени тонове. Но ако желаете, ако го смесите с други цветя, например тъмно сиво или черно, ще получите фин студен цвят.

Червената коса завладяващ външен вид и костюм. Ако нямате време за избор на оптимален тон, който да ви задоволи, тогава слънчевият червен тон ще бъде най-добрият вариант. Перфектно ще отговаря на дами със студена, зимна външност огненочервена, той ефективно ще подчертае вашата снежнобяла кожа на лицето и очите ще бъдат по-ярко изразени.

Студени нюанси на косата: боя за коса и цветова палитраСтудени нюанси на косата: боя за коса и цветова палитраСтудени нюанси на косата: боя за коса и цветова палитра

Не е необходимо да се боядисат в светъл цвят на собствениците на прекалено бяла кожа. По този начин съществува риск да се подчертае липсата на бои върху лицето и в резултат на това ще постигнете само ефект на стареене. Ще бъде подходящ светъл пясък или бежов тон. Kolorirovaniye ще бъде най-добрият изход.

Студени нюанси на чиста коса

Blondes изискват специално внимание за себе си, защото на пореста структура на косата, която ги отличава от собственици на други по-тъмни тонове. По време на експериментите с оцветяване може да има нежелана жълта светлина. И това, както знаем, е в състояние да развалят дори и най-красивата и безупречна прическа. За да премахнете тази мразена жълтеникавост не толкова, че и просто.

Ако целта ви е студена на цветна коса и изхвърляне на омразна жълта светлина, тогава следващият съвет за вас. Възможно е да се каже с увереност, че е минала модата за блондинките, а след това се е появила предпочитанието на студен пепеляв цвят. Тези щастливи жени, които при раждането са имали късмет, че това богатство често не го оценяват и са оцветени с по-светли тонове.

Студени нюанси на косата: боя за коса и цветова палитраСтудени нюанси на косата: боя за коса и цветова палитраСтудени нюанси на косата: боя за коса и цветова палитраСтудени нюанси на косата: боя за коса и цветова палитраСтудени нюанси на косата: боя за коса и цветова палитраСтудени нюанси на косата: боя за коса и цветова палитраСтудени нюанси на косата: боя за коса и цветова палитраСтудени нюанси на косата: боя за коса и цветова палитраСтудени нюанси на косата: боя за коса и цветова палитра

Ако целта ви е красива, оригинална прическа и искате косата да изглежда ярко, препоръчваме на корените да рисувате с по-тъмни цветове и да рисувате по краищата по-светъл.

Студени нюанси на тъмна коса

Тъй като най-търсеният тон на този сезон е признат за цвят на кестени, той много добре ще може благоприятно да подчертае функциите, ще ги направи по-точни и изразителни.

Студени нюанси на косата: боя за коса и цветова палитраСтудени нюанси на косата: боя за коса и цветова палитраСтудени нюанси на косата: боя за коса и цветова палитраСтудени нюанси на косата: боя за коса и цветова палитраСтудени нюанси на косата: боя за коса и цветова палитраСтудени нюанси на косата: боя за коса и цветова палитраСтудени нюанси на косата: боя за коса и цветова палитраСтудени нюанси на косата: боя за коса и цветова палитраСтудени нюанси на косата: боя за коса и цветова палитраСтудени нюанси на косата: боя за коса и цветова палитра

За да направите вашето изображение още по-изразително, опитайте да засенчвате космите от сребро, те ще добавят блясък и блясък към очите и те ще се променят много оригинално като сянка, в зависимост от осветлението и всеки път, когато ще погледнете по нов начин.

Най-трудно ще бъде, ако изборът спира на кафяво, защото сам по себе си е топло и да направи от топъл студ много трудно, особено в домашни условия. Ако сте собственик на зелени очи, а след това кафяво със стоманени модулации е идеален за вас просто, той е възхитителен ще добави природна красота, като по този начин донесе нови бележки в образа.

Отговори

Олга С., 26.

Имах проблем: как да получиш пепел, когато на косъм вече има кестен боя? Не започнах да рискувам и се обърнах към специалисти в магазина за красота. Там над мен майсторът отдавна работи. В началото направих препарат, който да се отърве от стария цвят, а след това преминах директно към избора на студен тон.

Избрах кошмара с космат, фризьорът одобри, реши, че си заслужава да опитате този експеримент. Благодарение на професионалната коса не се влошиха силно и станах собственик на фин пепел от сянка.

Катерина Р., 23 г.

Не ми харесва да ходя на магазини за красота, в хубав салон винаги се обръщате или записвате. Като цяло предпочитам да действам независимо.

Влязох в магазина, избрах едно измиване на една от най-популярните фирми и купих и боя, спрях на пепелявост. За мен всичко се оказа. Но сянката не отминаваше. Реших, че не е достатъчно и се върнах на "родния" шоколад.

Наталия Г., 28.

Когато разбрах този студен цвят на тази мина, реших да поддържам красотата постоянно. Приятелката е препоръчала оцветяване на шампоана с пепелен цвят. Много ми харесва резултата. Цветът винаги е наситено и ярко. Използвам шампоан от няколко пъти в рамките на една седмица, а това е достатъчно.

Алина, 21 години.

Имам вечен провал, косата е червена по природа, че не съм правил нищо, а салоните са се обърнали към най-добрите майстори, нищо не помага. Аз съм рисуван, боядисан все пак моята рижинка излиза. Вижда се студен тон и ще остане за мен мечтана тръба.

Заключение:

Без значение коя боя да избере, е възможно да се обърнете, да отговорите или да прочетете препоръките на експертите. Основното, че боята е качествена. Не е необходимо да се страхувате да експериментирате, опитайте се да смесите две бои, които може да се окажат, много добър експеримент.