Творчески прически на къса коса (снимка)


Поглеждайки снимка на представители на шоу бизнеса от една фина половина на човечеството, е необходимо да се вдъхновим техните смели образи. Двадесет и първият век - периодът на смели решения, когато яростните кичури могат да бъдат не по-малко съблазнителни и женствени, отколкото пръстени или плитки.

Креативните къси прически станаха релевантни при предложението на такъв селебрит като Риана, Кати Пери, които снимки бяха заловени с взрив. Разбира се, женските творчески изображения няма да отговарят на всички, но ако сте сред онези, които украсяват - вие сте били до голяма степен щастливи.

Творчески прически на къса коса (снимка)

На кого на човек смелият избор

Първо, всяка кратка прическа е много взискателна към линиите на вашия човек. Ако имате закръгленото, закръглено лице с неизчерпаема линия на брадичката, по-добре е да откажете екстремна прическа. Също така, не бива да рискувате, ако имате много изразителни, големи, забележителни черти на човека - той ще създаде ефект на глупост и ще изглежда дисхармонично. И тук, ако имате елегантни тънки линии, брадичката ви различава правилността на структурата, а след това защо да не се опитате да избухне екстравагантност?

На второ място, добре помислете дали новото ви изображение ще се намесва в кариерата ви или в образованието. Обществото в мнозинството е доста консервативно, поради което опитите на жените да изразяват необичаен подход към собствения си външен вид рядко се възприемат като положителни.

Ако обаче прецените всичко за и против, а идеята да въплътите креативни къси прически на главата на слуха, не ви оставя на мира, затова си струва да приложите най-добрия начин да се отървете от изкушението - да се предадете на него.

Дългият взрив

Ако мислите, че удължаването на един взрив е позволено само заедно с дълга глава на слуха - грешите. Дебелите и дългите бретончета, които се съчетават с късата разкъсана коса - тенденция от последния сезон, както и много женски списания с илюстрации и снимка към това потвърждение.

Такава прическа ще изглежда благоприятно дори на фина коса. Представете си - бремето с полагане на всички глави на слуха ще бъде стеснено, за да се даде форма само на един взрив. Освен това, ако прическата е изпълнена от компетентна ръка на професионалиста, тогава не трябва да се грижите за този елемент на прическа.

Фрагментарни брави

Доста смелият вариант, който по-скоро се предлагаше наскоро от женските стилисти, бе въплътена в истинската вълна от оценката на тази прическа. Става дума за обикновена прическа на пика, която е украсена с дълги фрагментарни брави в храмовете. Такава прическа със сигурност трябва да се извърши с взрив.

За да разберем, тази прическа е колко коварни, само собствениците на закръгления човек или големите скули могат. Две тънки ключалки са толкова умело и лесно да скрият този нюанс, че прозорливостта на създателите на тази прическа, която със сигурност е възможно да се нарече творческа в същата мярка, както и полезни нужди само да бъдете изненадани и да се радвате.

Творчески прически на къса коса (снимка)
Творчески прически на къса коса (снимка)

Обръснатата прическа

Известната Риана започна да бръсне с уиски от първите от бляскавите дами на шоубизнеса. Може би това е най-творческият курс, който се срещна през века с женските прически. Не е задължително косата да е прекалено къса, много жени носят много голям шок заедно с временните зони, които са под нулата.

Творчески прически на къса коса (снимка)