Ducray: Анастим Концентрат Отзиви против косопад Лосион

Вече разказах за нещата, които ни се случиха при братята, след като се преместихме в Полша - косата много активно започна да пада. Вярвайки в сила на науката и съвременната козметика, ние бързо започнахме да се занимаваме с проблема. Бях много вдъхновен от прогреса на брат, който първоначално е прекарал на пистата курса Ducray Anacaps и след това усърдно използвал хормостимус лосиони, като в същото време постоянно използвал шампоан Anaphase, който не искал да променя за друг. Затова се реших да попълнят оставяйки разбира се с DUCRAY Anastim Концентрат против косопад Лосион лосион, разработен специално срещу струя загуба на коса при жените.
Ducray: Анастим Концентрат Отзиви против косопад Лосион

Известно е, че причините за загубата могат да бъдат абсолютно различни. Най-вероятно това е било причинено от стрес, когато се движите в мен, а също и промяна на климат / вода / ситуация. Това е външният фактор и е подходящ за такива случаи на Anastim.
Ducray: Анастим Концентрат Отзиви против косопад Лосион
Кутия с лосион голяма, кубична форма. Първо бях малко изненадан защо толкова огромна опаковка.
Ducray: Анастим Концентрат Отзиви против косопад Лосион
На практика се оказа, че вътре има малка стойка с три рафта, на която са поставени 8 ампули лосион на 7,5 мл + дюза за рисуване. Също така в комплекта имаше пробивач на шампоан Anaphase, който производителят препоръчва да използва при преминаване на курс, както и подробната инструкция.
Ducray: Анастим Концентрат Отзиви против косопад Лосион
Курсът се изчислява на 8 седмици употреба, една "порция" е достатъчна за една седмица.
Ducray: Анастим Концентрат Отзиви против косопад Лосион
За по-голямо удобство при употреба, на ампули има разделения на 2,5 ml, т.е. три пъти седмично.
Ducray: Анастим Концентрат Отзиви против косопад Лосион
Начин на прилагане доста просто - да се приложи необходимото количество лосион за главата на кожата на косата разделяния, а след това да vmassirovat леко върха на пръстите. Пипетата на дюзата е доста удобна, позволява да се предизвика точно толкова количество средства, че е достатъчно, не е повече, не е по-малко. Въпреки това към дюзата имаше проблем - на петата ампула шията започна да се отклонява от основата, прекарвайки прекомерно количество лосион, така че при по-нататъшно използване е необходимо да се фиксира това място с пръст и да се види, че пукнатината не се е разпространила по-нататък.
Ducray: Анастим Концентрат Отзиви против косопад Лосион
Лосион, както и много подобни действия на средства, в сърцето на алкохол, всъщност, миризмата на алкохол е много чути. В същото време трябва да се отбележи, че има и доста приятен аромат, който обаче изчезва почти също бързо, както и алкохол.
Лосион абсолютно не мазнини, не оказва влияние на всяка чистота и свежест на косата, така че може да се използва както след измиване, така и на не абсолютно чиста глава.
Това да се случи, тук всичко ми доставя удоволствие. Трябва да се отбележи, че още преди курса съм нормализирала косата, като съм се върнала на стандартното количество загуба на коса, а също и началото на растежа на нови. Анастим продължи да подкрепя загубата в рамките на нормата и също значително насърчава растежа на нова коса. Сега вече наблюдавам третата вълна на растеж, ако е възможно да се каже (първият, който започна през септември след като употребата на маслото на Khadi достига дължина напълно сега и е победена от плетената плитка, а втората - след спрей Kerastase - е нараснала Приблизително на 5-6 см (написах и за двата начина по-рано), новата коса расте много гъсто, дължина близо до 1-1,5см.Също така при мен косата започва да расте малко по-надолу от обичайната линия на растеж, образувайки подобие на бум ,
Разбира се, понякога е трудно да се събере такава къса коса на купчина и да се полагат в някаква прическа, но аз съм неизразимо радостна, че всичко е отишло на растеж. Надявам се, че с течение на времето, когато тази нова коса стане по-дебела, ще се възстановят всички загубени обем и тегло.
Мисля, че имате, както се досещате, каква моята присъда за Ducray Anastim е строго положителна? Разбира се, има малки минуси с пипетата и факта, че не винаги има сили и желание да се използва лосион (искрено казано, за пръв път го забравих да сложа така че е необходимо да си напомняме), но резултатът си заслужава От изразходваните усилия, недвусмислено.