Косата след изправяне на кератин излиза: какво да правя?

Косата след изправяне на кератин излиза: какво да правя? За резултатите след изправянето на кератин много хора вече са чували много. Майсторите обещават, че косата ще стане гладка и послушна и така нареченият ефект на желязото ще трае не по-малко от три месеца. Някои дори казват, че след няколко такива процедури, косата трябва да бъде изправена завинаги.

След като жените започнаха да правят процедури за изправяне на косми от кератин, мрежата започва да се проявява не само положително, но и много отрицателни реакции. Въпросът е, че жените започват да забелязват изобилна загуба на коса след процедурата.

За процедурата

По принцип кератинът представлява фибриларен протеин, при който механичната трайност е присъща и е един от основните компоненти на ноктите и пръстените. Когато в хода на развитието косата губи част от кератина, с нея и жизнените сили напускат. Пръстенът става крехък и много чувствителен към всякакви механични влияния. Загубата на кератин се случва в главния посланик на силни химически или механични въздействия върху главата на слуха. Кератинът изпълнява функцията на разтвор, който запълва всички дефекти във външната структура на косата.

В мрежата е възможно да се намери огромен брой комплекти, чрез които е възможно да се направи самостоятелно процедурата на изправяне на косата кератин директно у дома.Ако сте некомпетентни в провеждането на тази процедура, тогава е по-добре да поверите косата на умелите ръце на професионалиста по различен начин, просто рискувате да се развалите на главата си.

Как съществува процедура за изправяне?

Как ще направи капитанът ви, процедурата за изправяне може да бъде описана в следващата последователност.

 1. Внимателно разбийте главата на слуха.
 2. Измиване на косата кератин шампоан, след което косата люспи ще се отвори.
 3. Точно изсъхване с кърпа.
 4. Косата изсъхва по естествен начин.
 5. Нанася се върху коса със специална структура за изправяне на кератин, която трае не по-малко от половин час.
 6. След втриване на кератин в пръстени, главата на чувам суха чрез сешоар, отнасящи се тогава топлият въздух от корени на косата до краищата им.
 7. Освен това има ламиниране на коса с помощта на бельо. В същото време се отрази пръстени с устройството се загрява до 230 ° С, че кератин се фиксира в косми.

След извършване на такова изправяне в продължение на три дни не се препоръчва да се измие главата. Освен това е възможно да се измива косата само с бесулфутен шампоан.

Защо може да има алопеция след изправяне?

Косата след изправяне на кератин излиза: какво да правя? Ако в подробности да се разбере, тогава по време на изправянето капитанът няма да направи нищо свръхестествено, така че, защо тогава на някои момичета очакваният резултат не се постига и косата пада? Ще се опитаме да разберем този процес по-подробно.

 1. Нелепният майстор, който може да направи грешки при провеждането на процедура, се счита за основната причина, поради която след като се изправя кератинът, може да започне да ви омръзне.
 2. Управлението на салона взе решение да направи тази процедура, използвайки най-евтините материали и агенти. Дори в ръцете на умелите майстори евтини и ниско-стандартни агенти, които включват много химия, няма да ви донесат очаквания ефект. Някои производители, за да направят по-евтино производство, използват изкуствен кератин. Обърнете внимание на структурата на агент, който капитанът ще ви приложи към косата - в нея трябва да има не по-малко от 40 процента от протеина, извлечен от косми от овце, а количеството на формалния алдехид не може да бъде повече От 0,2%.
 3. Загубата на коса може да доведе до икономия на салон за клиента. След това капитанът може да използва качествени материали, но да спести от количеството им. Ако космите са недостатъчно добре обработени от кератин, тогава при термична обработка те ще бъдат наранени.
 4. Господарят направи грешка и взе твърде висока температура на желязото или прекалено затегна времето за провеждане на процедура за изправяне поради коя коса беше силно ранена.
 5. Жената имала алергична реакция към компонентите.

Митове за кератин

Ще изследваме най-популярните женски заблуди по темата за загуба на коса и ще се опитаме да отговорим на тях.

От израстването на кератинните косми

Сред справедливия секс мнението е, че при кератин теглото на косата става много по-сериозно и космените фоликули просто не поддържат с течение на времето такъв товар и отпадане. Козметици и трихилози твърдят също, че това е най-актуалната история, тъй като космените фоликули са доста силни и са способни да поддържат доста впечатляващи товари. Все още не е имало случай, че господарят е претоварен с кератин на косъм, че той е довел до неговата скръб. Ако вече да се каже за натоварване на косата тя - по време на измиване на косата тройно теглото за сметка на водата, но те от него не отпадат. Косата след изправяне на кератин излиза: какво да правя?

Невъзможно е да се свърже загуба на коса с кератин, тъй като не се прилага нито върху космите, нито върху главния епител. Тя засяга само косата по цялата си дължина.

Но кераминирано е невъзможно изобщо да се спре алопеция. Ако при вас излезете от косата, потърсете истинската причина за това явление, може би това е стрес или авитаминоза, то е идеално, ако се спуснете до трихилога. Кератинът, разбира се, ще даде доста впечатляващ козметичен ефект, но няма да излекува алопеция.

Ако няколко пъти в годината да направите кератин изправяне, тогава косата ще бъде изравнена завинаги и ще нарасне прави линии

Това твърдение е погрешно поне защото изправянето на кератин не може да повлияе на генетиста на човека. Когато в главата на слушане след няколко процедури много кератин събира, ефектът от тази процедура ще се разтопи по-дълго, но къдравата коса все пак няма да започне да расте права линии, тъй като не е характерна за тях по природа.

След изправянето на кератин дойде плешивостта

Възможно е само да стигнете до лошия майстор, който ще бъде прекалено женен с желязото.

Кератинът има отрицателен ефект върху главата на слуха

Подобно изявление е напълно възможно, в случай че капитанът не постави достатъчно кератин, зле работеше на някои места с коса, използваше кератин с съмнително качество.

Ако престане да прави изправяне на кератин, главата на слуха ще се влоши, отколкото преди процедурите.

Това е митът, че е възможно да се обвърже с факта, че за добро бързо се свиквате. След изправяне на косата става като при модели на лъскави списания. Ако престанеш да правиш тези процедури, след няколко месеца кератинът в косата ще се загуби и ще вземе оригинална форма, отново ще стане непокорен, порест, пухкав.

След преминаване на процедурата за изправяне на косата на кератин е възможно да се използва само шампоан за фирмата

Естествено, всяка производствена фирма ще направи всичко, което техните продукти за грижа намериха популярност, но не е задължително да купуват шампоаните им изобщо. Основното, че вашият детергент е без сулфати и колко струва - това е вашият личен запис.

Ако жената да спре да прави keratinirovaniye, тогава при нея порасналите корени ще бъдат очевидни

Това е невъзможно, защото кератинът - а не химията и се отмива постепенно няма да има остри контрасти в структурата на косата.

След изправяне на кератин косата е невъзможно да се направят къдрици

Още едно неправилно изявление. Косата след изправяне на кератин може да се постави лесно в пръстени, но не се препоръчва да дойде с тях на влажно време, тъй като заради голямото количество кератин те "ще искат" да станат прави линии.