Тонизиране на косата (+ снимка преди и след) и преглед на средствата за оцветяване

Разберете слабата промяна на цвета на косата като тонизиране от пестящите средства. Тя може да бъде сенчести балсами, мусове, кожи, шампоани, bezamiachny цветове. За боядисване на косата, за разлика от тонирането, използвайте по-агресивни багрила, а цветовете могат да се променят кардинално. За оцветяването реакциите на експерти за боядисване на косата винаги са положителни, тъй като не толкова силно увреждат косата.

При боядисване тонизиращото средство не прониква толкова дълбоко и по-малко. Обикновено тонът се измива за 4-5 седмици, в зависимост от състоянието на косата. В случай на оцветяване с тонери косата стане по-брилянтна, защото косата, сякаш е покрита отгоре с боядисан слой.

Времето за влияние на сенчестите средства е нормално не повече от 20 минути. Ако става въпрос за тонизиране на избиста коса в нюанси на руса, тогава времето може да е много кратко. Например, тонизиращият шампоан се нанася върху косата само за 3 минути. Ако го направите малко по-дълго, косата ще стане виолетов, което няма да бъде толкова лесно да се измие, тъй като не може да е необходимо една седмица.

Тонизиране на косата. Снимка преди и след

Тонизирането на косата може да се извърши с цел да даде дълбочина на природата (снимка преди и след):

Тонизиране на косата (+ снимка преди и след) и преглед на средствата за оцветяване

Тонизиране на косата (+ снимка преди и след) и преглед на средствата за оцветяване

Обновяване на тонизиране на косата (снимка):

Тонизиране на косата (+ снимка преди и след) и преглед на средствата за оцветяване

Възможно е да се оцвети косата след осветлението, за да се премахне жълтият цвят и да се даде на косата сянка. Тонизиране на косата в бежов тон (снимка преди и след):

Тонизиране на косата (+ снимка преди и след) и преглед на средствата за оцветяване

Тонизиране на справедлива коса (снимка преди и след) в топъл златист тон:

Тонизиране на косата (+ снимка преди и след) и преглед на средствата за оцветяване

На светлината melirovannykh косата общ тон на косата ще стане по-еднакво. На тъмни само светлините ще бъдат оцветени, главният тон няма да се промени. Тонинг melirovannykh на косата (снимка):

Тонизиране на косата (+ снимка преди и след) и преглед на средствата за оцветяване

Тонизиращият цвят и оцветяването дават възможност за изпробване на ярки цветове, които ще бъдат измити по-бързо, отколкото ще бъде възможно да се повтори или да се избере друг сянка. Ярко тонизиране на косата (снимка преди и след):

Тонизиране на косата (+ снимка преди и след) и преглед на средствата за оцветяване

Ако е необходимо да получите пепел цвят, след това използвайте лек пепел тонер. Сините оцветители премахват жълтата светлина. Ако има желание да получите топъл, златист цвят, тогава тонерът е избран за същия цвят.

Тонизирането помага да се направи сива коса от по-благородна. Дава на обърнатата сива коса добре оформен вид.

Процедурата може да се направи в салона и е възможно да се направи и у дома. Ако оцветяването се извършва в домашни условия, е необходимо да се спазва точно инструкцията, която е приложена към оцветяващите средства.

Също така има ограничения за тонизиране на косата, които по-рано са оцветени от къна. Такава коса не оцветява. Косата след тонизиране може да стане зелен цвят.

Както и в случай на оцветяване, предварително е необходимо да се направи тест за алергия.

Къща тониране на косата. Прегледи на средствата за оцветяване

1. Шампоан L'Oréal Professionnel ще помогне да се обезцвети жълт оцветител върху избистрената и сива коса. Благороден цвят, пестящо въздействие върху косата.

"Преди да бъдат боядисани, прочетох ревюта за тонизиране на косата на този шампоан, всички бяха положителни, създадени за блондинките, които постепенно премахват жълтия цвят безвъзвратно, цената не е евтина, но аз продължавам дълго време".

2. Оцветяващи шампоани "Bonacure Color Save Silver". Премахва блясъка на боядисана коса и оцветява в студен тон.

"Използвах много сенчести средства." "Тониране на" Bonacure "- най-приятното тонизиране на косата, коментарите, които мога да оставя само добро, цвета на косата стана много естествен, косата е боядисана хомогенно. кожа ".

"Приятно мирисва, бори се не само срещу жълт оцветител, но и срещу оранжево, използвам го много години".

3. Bezamiachny цветове "L'Oreal Casting". Богата палитра, внимателно тонизиране.

"Моят роден цвят с черни коси, но обичам цвета на" тъмния шоколад ", на косата ми се оказва почти черен, а на слънце шоколадовият прилив е видим, а цветът има много приятна миризма".

"Цветът беше оцветен в черен цвят, измит от косата много бързо, буквално за един месец, от черно имало само кафяво-червен нюанс".

4. Засенчен балсам от "Тоник". Ярка палитра, лекота на използване, ниска цена.

"Прочетох, че много лоши отзиви за тонизиране на косата на Tonikaya от факта, че тя е неправилно използвана.Балм много ми е приятно, опитах практически всички нюанси.Единственото нещо, което се измива грозно и до края е Не се отмива ".

5. Засенчени балсами на ТМ "Естел". Меко оцветяване. Простота в адреса.

"Аз придобих балсам, избрах цвят - червена мед, имах справедлива коса, сега имаше абсолютно друго, но завинаги не съм готов да боядисам косата, затова ми се струва, че тя държи месец" Евтин ".

6. Оцветяващ шампоан на TM "Cutrin"

"Купих балсам, цвят" черно кафе ", красивата шоколадова сянка се оказа, изгорелите нишки бяха оцветени равномерно, цветът стана по-тъмен, косата мека и блестяща.

"Това оптимално съотношение на цената и качеството. Добре подновява цвета, красивата сянка, овлажнява косата, продължава много дълго време".

7. Сенчев цвят "Wella Color Touch"

"Много харесвам факта, че след оцветяване косата не е суха, цветът не причинява в мен алергия. Цветът съвпада с директорията Качествен цвят без амоняк".

Оценката е направена въз основа на отговорите

  1. Шампоани "L'Oréal Professionnel".
  2. Шампоани "Bonacure Color".
  3. Естел балсам.
  4. Балсами от "Тоник".
  5. Bezamiachny цветове "L'Oreal Casting".

Средствата за оцветяване са много удобни за изпробване на нов цвят. Ако няма да бъде приятно, кратко време тонът ще бъде измит и ще бъде възможно да опитате друг. Какво не може да се направи с устойчиви цветове. Също така е крайно, основният плюс на сенчестите цветове и средства - те не толкова силно разрушават структурата на косата. И понякога дори имат възстановителните свойства.