Как да боядисаме косата в син цвят: главата на чука на синьо студено сянка в модата

Модата постоянно диктува законите и понякога съвременните тенденции изглеждат много странни. Днес цветните тоници, които позволяват да се промени сянката на косата, се радват на популярност. Така че най-екстравагантните представители на младежката партия често избират син цвят на косата. Разбира се, подобно решение изглежда много двусмислено. Но ако всички сте решили да експериментирате, внимателно премислете изображението предварително.

Как да боядисаме косата в син цвят: главата на чука на синьо студено сянка в модата

Сините коси са безопасни

Избор на сянка: черно, сиво, виолетово, червено, синьо и други комбинации до синьо

В началото е необходимо да изберете подходящ тон. Синята боя за коса има различни нюанси. Например, синьо-черни брави не изглеждат твърде оригинално - те хвърлят синьо при някои видове осветление само малко.

Как да боядисаме косата в син цвят: главата на чука на синьо студено сянка в модата

Има няколко нюанса, изберете

Важна роля играят сянката на нещата, мек-ап и детайлите, допълващи ансамбъла. Синьото е чисто студено, поради което използването на студени тонове в образа ще помогне да се акцентира върху сянката на пръстените.

Индиго светлият тон привлича вниманието, но в този случай прическата трябва да бъде безупречна. Косата на синята цветкада се докосва и романтично, но такива решения не са подходящи за собствениците на бледа кожа.

Технология на боядисване

Кардинално, за да промените изображението, се изисква следното:

 • четка за коса;
 • боя;
 • Средства за обезцветяване;
 • ръкавици;
 • капацитет;
 • шапка;
 • Специална лента;
 • сешоар.

Как да боядисаме косата в син цвят: главата на чука на синьо студено сянка в модата

За боядисване на коса в син цвят направете следното:

 1. В началото те трябва да бъдат изяснени до справедлив тон. За да получите тъмно нюанс, е възможно да се даде на рингет кестеняв цвят тон. Собствениците на леки ключалки могат да преминат този етап, но средният сянка в резултат ще се окаже.
 2. Нанесете специален крем за обезцветяване на пръстени. След измиване на средствата е невъзможно да се обработва косата на всякакви структури - тя ще улесни оцветяването. За да tshchatelnoprosushit брави, в противен случай боя няма да бъдат записани. Невъзможно е да оставят ключалки дълго време vremyaobestsvechenny, в противен случай те ще изгорят.
 3. Преди оцветяване, за да прочетете инструкцията. Невъзможно е вазелинът да се приложи върху кожата - веществото блокира мазнините и променя цвета си. Вместо това използвайте медицинска лента.
 4. Да събира ключалки и да слага шапка. Благодарение на него боята няма да се разпространи. За да получите наситена синя коса, средствата се държат около 3 часа.
 5. За фиксиране на сянка, за да изплакнете косата с оцет - да rekomenduyetsyavybrat бяло. При чертането това означава, че се препоръчва да бъдете внимателни. Ако на кожата уврежда pokrovakhimetsya, ще има изгаряне.
 6. Да се ​​измие косата студена вода. За да продължите процедурата, докато водата не е чиста. За да премахнете лентата, да се измиете.

След процедурата се препоръчва да се прилага шампоан по-рядко. След обезцветяване на ключалката не се натрупват толкова бързо мазнини. Ако пръстените останат сухи, има достатъчно процедура на пъти седмично.

Как да боядисаме косата в син цвят: главата на чука на синьо студено сянка в модата

Характеристики на оцветяването в домашни условия

За да получите коса със син цвят, трябва да имате предвид следното:

 • Е правилно да вземете сянка - синьо, синьо, синьо;
 • Предварително внимателно да се замисли върху изображението;
 • Правилно е да се извърши процедурата за обезцветяване, за да не се разваля косата;
 • Ако сте били боядисани в други цветове по-рано, почистващият препарат трябва да се извърши няколко пъти.

Трябва да се има предвид, че ако в началото не се извърши процедурата за обезцветяване, ще се окаже много неочакван резултат - например вашите ключалки могат да получат зелен нюанс. Въпреки това, за да го донесе няма да направи специална работа - за тази цел да купуват достатъчно специални средства, които се продават във всеки салон.

Характеристики на напускане с помощта на тоник

Тъй като всяко измиване на главата води до намаляване на наситеността на цвета, от време на време използвайте синьото тонер за коса. Това означава, че ще ви помогне да направите бравите си ярки.

Как да боядисаме косата в син цвят: главата на чука на синьо студено сянка в модата

В асортимента има специален тоник

Всички бои със съдържание на амоняк правят кърлежите крехки и сухи. За да поддържате косата красива, най-малко веднъж седмично се препоръчва да се постави маска с възстановителното действие. След измиване на волосажното винаги да използвате кондиционер.

Ако искате да рисувате ключалки в син цвят, си струва да покажете внимание на изображението. Ако сте свикнали да сте боядисани с топли нюанси на козметиката, по-добре е да откажете подобни средства. Такъв тон не е в хармония със сините пръстени. В този случай схемите със студени цветове ще бъдат много по-добре да изглеждат.

Как да боядисаме косата в син цвят: главата на чука на синьо студено сянка в модата

Боядисване на косата в синьо сянка - сериозна стъпка, която само смели момичета могат да си позволят. Това, че в такъв образ е хармонично, е необходимо да се мисли предварително всички нюанси и е правилно да се вдигне цветната скала на дрехите и козметиката.