Как да се изясни лицето косата е ефективна и безопасна?

Наследствеността, нарушаването на хормоналния произход, провала във функционирането на ендокринната система - всичко това може да предизвика появата на нежелана "растителност" на лицето. Как да изясним косата на лицето? Как да се отървем от коварните косми, че оплакването със собствен външен вид не създава усещане за дискомфорт и не пречи? Проблемът се решава по маси от методи.

Прекомерната космат никога не е била модерна. Съществуването на растителност върху тяло и освен това на лице беше знак за лоша форма по времето на египетските кралици. Много хора разбират и разпознават животинския произход на човека, но много малко хора са готови да се примирят с такива прищевки на природата. Жените винаги са били категорични в решаването на този проблем, поради което са открили различни методи, методи и средства, че малките надолу по устните, обемните тъмни вежди или отделни нишки на брадичката не развалят цялостната картина.

Осветяване на косата в лицето - решаването на набор от проблеми, като например:

 • Комплексите, свързани с външния вид;
 • Козметични дефекти по лицето;
 • Психологически дискомфорт;
 • психично разстройство.

Как да се изясни лицето косата е ефективна и безопасна?

Как да решим проблем?

Бръсначът и пинцетата - първото оръжие, което жените представители са готови да вземат под ръка. Но не трябва да бързате. В този случай те не са асистенти по-вероятно, напротив, провокатори на ситуация. Бръсначът ще изтрие космите, но за известно време, а новите няма да нарастват толкова тънки. Те ще бъдат много по-тъмни и по-мазни, така че и по-забележими. Пинсети? Пинсети не всяка жена е готова да издържи на мъчения. Много болезнен е процесът, който може да предизвика интензивен растеж на косата и в резултат на това е възможно просто да се придобие пълноценна мъжка брада или мустаци.

Възможно е да се използват и иновативни методи - болезнен епилиращ восък и скъпа лазерна процедура. Как да бъдем? Какво да изберете?

Как да се изясни лицето косата е ефективна и безопасна?

Как да направите космите незабележими?

Алтернативата е - обезцветяване на косата с използване на естествени естествени средства или химически козметични продукти в домашни условия.

Такъв начин за решаване на проблема е:

(Поради химическата обработка косата изчезва като цяло с течение на времето);

(Лицето коса след извършване на първата "сесия къща" стане почти невидим);

(Цената на средствата за забавяне растежа на косата, незначителна в сравнение с цената на процедурите на епилиращия восък или захарта);

(Средствата, необходими за обезцветяване, винаги се намират в съседна аптека, а някои от тях дори "близо до себе си" в къщата);

(Изхвърлянето на "ненужната" коса не е трудоемкото и не дълги процедури, които всяка жена в домашни условия може самостоятелно да извърши).

Ефективни средства за обезцветяване на косата

"Естественият комплект за първа помощ" и набор от химически лекарства лесно ще прикрият косата, ще ги направят незабележими. Оцветяването ще се извърши лесно, бързо и без сериозни последствия.

Ние ще прехвърлим най-ефективните и надеждни средства за изясняване на косата на лицето.

 • Химически лекарства като хидроген пероксид (водороден пероксид) с амониев хлорид.
 • Народни средства: лимонов сок, инфузия на розово колело.
 • Козметика - специални избелващи кремове.

съвет

Преди да тествате избраните средства, проверете теста за съвместимостта на лекарството с принадлежности. Достатъчно е процесът на разясняване на китката да се преработи, за да се разбере дали има алергични реакции и странични ефекти.

Как да се изясни лицето косата е ефективна и безопасна?

Хидрогенен пероксид - лесен, прост и евтин

Няма нищо по-просто, отколкото да изтриете лице с водороден пероксид, имащ масова фракция от активния агент от 3%.

 1. Навлажнете ватирания тампон или козметичния диск с пероксид.
 2. Изтрийте секции с проблеми на лице.
 3. Извършвате процедурата в рамките на 5 минути.

Първите резултати ще бъдат видими още седем дни по-късно.

Важно е да знаете

Малко вероятно е резултатът да бъде забележим след първата процедура. Но концепцията за системите ще помогне да се постигне желания резултат. Използвайте пероксид всеки ден и косата ви ще се разясни. Както казват те, търпение и само търпение.

Как да се изясни лицето косата е ефективна и безопасна?

Интегриран подход

3 процента разтвор на водороден прекис може да се използва в самостоятелен вид или в комбинация с други компоненти.

 • С пяна за бръснене

Смесва се разтвор на хидроген от пероксид и пяна за бръснене в равни количествени съотношения. Приложете полученото съединение на места с повишена космат, без да се търкате. Продължителност - 20 минути. В заключение, средствата се отмиват, а за по-меките ефекти процесът се превръща в проблемна зона с питателна сметана.

 • С течен амоняк

Добавянето на нишадър засилва действието на състав "на хидроген пероксид + крем за бръснене". Няколко капки от амоняк - и разтворът е готов за употреба. Нанесете кожа надолу в областта на назолабиален триъгълник или брадичка. Време за провеждане на козметични сесии - всеки ден. Не трябва да злоупотребявате с реактиви. Ще има достатъчно 5 процедури, при които космите биват изяснени и техният растеж значително намалява.

Лимонов сок - естествено решение

Изцеденият лимонов сок се чуди дали да използва това средство всеки ден. Избършете с проблемни зони на лимонов сок, но не забравяйте, че то ще бъде прясно изцедено - в противен случай ефективността на действието ще бъде нула.

Как да се изясни лицето косата е ефективна и безопасна?

Когато боя за коса - лекарство

И дали знаете, че обикновената боя за коса със сянка "руса" ще помогне да се извърши обезцветяване на косата в лицето много бързо?

 1. Всички компоненти на цвета се свързват помежду си. Инструкцията е полезна. За да използвате директно всички цветове, изобщо не е задължително. Възможно е да оставите третата част от състава на компонентите "на следващото време".
 2. Преди да проведете козметична процедура, не се препоръчва да почиствате лицето на специални лосиони и тоници, за да не измиете естествения защитен филм под формата на секреция на мастна жлеза.
 3. Времето за осветяване е много по-малко, отколкото е написано в инструкциите, тъй като чувствителността на кожата на лицето е много по-висока, отколкото в други раздели. 10-минутните плъгини са достатъчно, че тъмната коса стана почти незабележима.

Как да се изясни лицето косата е ефективна и безопасна?

Gidroperit решение: химически подход за осветяване на косата

За да Rastirayuttabletk на gidroperit на прахообразен статус също се смесва с няколко капки течен амоняк и пероксид на водорода (те могат да бъдат придобити в аптека). Таблетката gidroperit в този случай показва антисептичните действия. След пълно разреждане на gidroperit навлажнете Q-tip в полученото съединение и обработва местата на "увеличената космат" не по-често от веднъж на седем дни. Решението се прилага за срок и се задържа в рамките на 10 минути.

Веднъж може да се окаже недостатъчно, процедурата може да се извърши многократно. Но трябва да запомните, че прекомерната честота може да окаже силен ефект. Веднага след като сте изпитали изгаряне на кожата, веднага е необходимо да се отмият от секциите си следи от избистрящото средство, което съдържа голямо количество течност. Местата на осветление могат да се зачервят, поради което винаги след процедурата са омекотени със сметана.

важно

Необходимо е да се приготвят средствата за избистряне само в стъклен обем.

Как да се изясни лицето косата е ефективна и безопасна?

Обикновена опция за осветление - инфузия на медикаментозно колело

 1. Сухи съцветия (2 супени лъжици) наводняват 150 милилитра вряла вода.
 2. За 4 часа съединението се изтегля в термос.
 3. Получената инфузия се филтрира и се използва за обработка на косми по кожата на лицето.

Необходимо е процедурата да се извършва 2-3 пъти на ден. Резултатите от вашите усилия, подсилени от влиянието на лаймната инфузия, ще бъдат забележими само няколко дни по-късно.

Как да се изясни лицето косата е ефективна и безопасна?

Ако сте направили пиърсинг по лицето напоследък, откажете осветлението на косата в близко бъдеще

Противопоказания

Декорирането на косата в лицето не може да се извърши в следните случаи:

 • Ако има лична преносимост на един от компонентите на състава на използваните средства (предварителната проверка ще помогне да се предотврати проявата на алергични реакции на кожата);
 • Кожата е много чувствителна и реагира на всяко външно влияние;
 • На лицето има възпаления, обриви, петна.

Осветлението на косата в човека е лоялен метод на решение, свързано с деликатен предмет. Но това е прост и по-скоро ефективен метод, който позволява чрез средствата на подготвените къщи независимо да направят тъмната лицева козина незабележима. И всичко това без да навреди на здравето и загуби за дадена чанта. Chtomozhetbytluchshe?