Как да направите къдрици без коса и къдричка - има достатъчно няколко устройства и 15 минути време

Повечето от собствениците на прави дълги коси често мечтаят за палавни ритуали или красиво навити пръчици по главата. За да постигнат този ефект, всеки ден прекарват много сутрин сутрин, затягайки ключалките с къдрици или кърпички. Такава процедура уврежда и изсушава косата, а прическата вече е на обяд и губи привлекателност. Още една алтернатива на къдриците за къдрене на желязо - пластмаса. Те трябва да бъдат наранени от вечерта на влажни ключалки, да спит така цяла нощ, опитвайки се да получат вълнообразни къдрици. Тя е дълга, изморителна и много неудобна.

Въпреки това много малко хора знаят как да направят пръстени в домашни условия по-икономични методи и бързи начини за просто фризьорство чрез манипулации, които са на разположение къщи в неограничен брой. И тези методи за получаване на къдрици са доста лесни и достъпни дори за начинаещи. Необходимо е просто да експериментираме малко и да изберем за себе си най-удобната и ефективна.

Вълна от малки твърди къдрици на хартиени фигури

Как да направите къдрици без коса и къдричка - има достатъчно няколко устройства и 15 минути време Още бабите ни знаят как да направят малките къдрици в домашни условия. Малките тубули, извити от картон или плътни листове хартия, ще са необходими.На свой ред е необходимо да ги навивате точно на всеки тънък ключал, като го фиксирате с парче нишка или тънка дантела.

Може би полученото за пръв път недоразумение на главата ще ви обърка, но на следващата сутрин, след като сте извадили парчета хартия от косата, ще получите великолепни малки пръстени на главата.

И ще изглеждат много красиво и ще останат достатъчно дълги. И е много по-удобно да спиш с хартиени ленти на косата, отколкото на твърди косачки за коса.

Получаване на вълнообразни пръстени с помощта на пръсти

Как да направите къдрици без коса и къдричка - има достатъчно няколко устройства и 15 минути време Тъй като в домашни условия, за да направите къдрава коса, ако на ръка няма нищо - и собствени пръсти ще се поберат. За тази цел е необходимо да се приложи подходяща кожа за обем на влажна коса, която да се разпространява при корени. След това да разделите косата на ключалки, а едната едва ли може да се завъртите на два пръста, взети заедно. Наистина, без да сме разочаровани, премахваме въртящата се ключалка, ние я фиксираме с невидими същества или с малка фиба в главата и ние продължаваме нататък. След като приключите с косата, изчакаме да изсъхне, или изсушаваме топла въздушна струя от сешоар. Ние поръсваме лак за прическа, премахваме невидимите същества и получаваме вълнообразни приказки и прическа.

За по-големи къдрици е възможно да се съберат не два, а три или четири пръста, а след това пръстените няма да бъдат силно свити, а повече обем.

Podkruchivaniye на заключване на сешоар на кръгла четка

Как да направите къдрици без коса и къдричка - има достатъчно няколко устройства и 15 минути време Възможно е да се получават големи или средни пръстени, като се използват кръгли четки с различни форми и диаметър.

Сешоарът и избраната четка, на които е необходимо да се внесат едва около брадата на косата, намазана с гел или фиксиращата кожа, се изисква. Изсушаваме сешоара, точно отстраняваме и се оправяме с лак за коса. Този начин е подходящ за дълги брави повече, при средна дължина е възможно да се затегнат и завъртят краищата навътре или навън.

За съжаление, такъв метод не позволява да се създадат прически, които да поддържат дълго време.Довечера от бръмбарите си няма да остане нищо, всичко трябва да се повтаря отново.

Как да направите къдрици без коса и къдричка - има достатъчно няколко устройства и 15 минути време Отделно е необходимо да спрете как да правите големи пръстени в домашни условия, тъй като те изискват малко по-различен подход. И полезен съвет от експерти ще ви помогне да запазите големи ключалки за дълго време.

Ако сте решили да направите ритуали абсолютно за дългосрочен план, тогава влажната химия при средна коса перфектно ще се доближи, е по-подробна за прическите и особеностите на грижата за косата, прочетена в тази статия. Също така винаги бъдете неустоими.

Вълна коса с помощта на твърди плитки

Как да направите къдрици без коса и къдричка - има достатъчно няколко устройства и 15 минути време Най-известен метод, познат все още и винаги може да научи майки и дори баби, които напълно знаят как да плетат плитки за себе си. Прост алгоритъм. Ние измиваме косата, леко ги изсушаваме, ние гребете - и ние плетени много тънки твърди плитки на всички глави.

За да получите обем и малка вълнообразна коса, плитки е необходимо да се направи много. Ако има желание за лесен обем и големи къдрици - също ще са достатъчни две твърди плитки.

Възможно е да направите 4 плитки или плитка върху главата на конуса, ефектът ще ви угоди също.

Основното нещо - през цялата нощ да заспиваме с плетената коса, като само сутрин ги напукваше. Не е необходимо да се използва лак или гел, вълнообразната коса ще продължи дълго, а не един ден.

Завъртане на пръстени на ленти от мокра тъкан

Как да направите къдрици без коса и къдричка - има достатъчно няколко устройства и 15 минути време Принципът на този метод е прост и достъпен за всички - ще са необходими ленти от всякакви фини тъкани, с дължина около две сантиметра и дължина 15 сантиметра. Те ще трябва да бъдат овлажнени с вода.

Вземаме малка ключалка, навиваме се в средата на лентата от тъкан и накрая я свързваме не с истински твърд възел или с лък. И така, с цялата коса, започвайки от корените.

Необходимо е да спите с тъкани малки възела през цялата нощ, няма да причини неудобства, както при твърдите неудобни косачки за коса.

Разкъсайте възлите сутрин, свалете парцалите и коригирайте ръцете. Възможно е леко да поръсите лак за коса за фиксиране.

По-добре е да завъртите дългата коса на една страна - отвътре или отвън, а тук прическа с къдрици средната коса перфектно се проявява с небрежност, като подрежда пръстена в мисленото разстройство.

За пръв път е по-добре да опитате всички тези начини, не преди да се случи важно събитие, за да видите резултата. Ако методът ви е подходящ, можете да го използвате тихо по всяко време, създавайки стилни прически от ефективни къдрици и вълнообразни камшици. Увреждат от тези начини за коса почти всички и къдриците се оказват различни - твърди, малки или големи, вълнообразни или лесни, като това, което имаше желание.

Видео вълна майстор клас с използване на scrunchies

Още един добър начин за фризьорство, където се прилагат само scrunchies, е показан на видео. Кърли се оказват спираловидни и много палави.