Как да направим пръстени

Как да направим пръстени

Красиви пръстени - идеална прическа

Недалеч от новогодишните празници и празнични дни не е изненадващо, че прекрасните дами се интересуват не само от това, коя рокля е по-добре да изберат за празнично събитие (научете се тук, защото е правилно да вземете дрехи, в зависимост от На фигура тип), но също така и въпрос - какво коса да се направи. Както показва опит, като правило, на прическа има най-малко на всички времена. И ако на рокля и празничен грим се даде достатъчно време, а след това тук с прическа, ситуацията е още по-лоша. Въпреки това, не се отчайвайте. В света, без да навреди на нашия днешната публикация ще ви кажа, тъй като е възможно просто да се направи бързо и красиви къдрици в домашни условия, като за целта използват различни поддържащи приложения под ръка. Прическата ви ще бъде спасена, освен това тя ще се превърне в истински шедьовър и ще спестите пари за посещение на фризьор, на който в навечерието на почивка не е и лесно да се регистрирате ...

Чрез това, което е възможно да се направи пръстени

Ако мислите, че пръстените могат да се правят с помощта на коса или само с помощта на кърпичката - грешите. Всъщност има много възможности и възможности как да превърнете директните брави на косата в стрийминг и великолепни ритуали (не става дума за химическо фризьорство), което тогава, ако искате, ще се събере в прическа или просто ще оставите отхвърлени , Можете да направите пръстени с помощта на желязо за коса, с помощта на scrunchies, разбира се, чрез curling желязо и косата къдрици. Какво да изберете - да решите, но преди, предлагаме ви да се запознаете по-подробно с технологията на усукване на пръстените ...
Да се ​​върнете към съдържанието ↑

Как да направите пръстени с помощта на кърлинг желязо

Как да направим пръстени

Ние правим пръстени от кърлинг желязо

Кърлингът - инструментът, създаден за обръщане на пръстени (научете се как да изберете доброто кърлене). Ето защо не е изненадващо, че той се справя с тази задача на "перфектно", основното нещо, за да спазваме нашите малки препоръки.

Така че, на първо място, косата ви трябва да е абсолютно суха и добре изпечена. Ако сте собственик на дебела и дълга коса, можете да я разделите на 2 слоя, като същевременно закрепите горния слой косми за коса или фиба, за да не пречи на вятъра на долния слой. Седнете пред огромно огледало, вземете предварително нагрята кърпичка и отделно вдигнете всяка ключалка върху нея, падайки колкото е възможно по-близо до върховете на косата и раната почти до корените (внимавайте да не изгорите кожата). След като пръстена от ключалката на косата се навива равномерно върху кърлената ютия и до корените на косата, вземете кърпичката в такава ситуация няколко минути (времето зависи от силата на къдричката и структурата на косата, но Силната и гъста коса трябва да се държи по-дълго, отколкото да е тънка и безжизнена). След като според вас кърлингът е дал формата на пръстена, разкопчаването й е закрепено и е точна, като се опитва да не разпилее пръстена, да го освободи. Повторете подобна процедура с всички брави коса.

За да записвате форма на пръстена за дълго време, можете да използвате лак върху пръстени.

След като всички пръстени са навити, ще трябва да дадете формата на вашата прическа.
Да се ​​върнете към съдържанието ↑

Как да направите пръстени с помощта на косата къдрици

Как да направим пръстени

Ще ви помогне да създадете къдрици за коса

Докато човечеството не е измислило кърлинг ютии и ютии, то навива пръстени с помощта на косачки. И в зависимост от формата и размера им, пръстените са големи и малки, африкански и холивудски ...

Днес можете да изберете и форма на коса и да придадете на пръстените необходимия обем. Така че, например, ако искате да създадете ефект от химическа вълна или т.нар. Африкански къдрици върху косата, то за тази цел коклейшките коса ще бъдат необходими за Вас, а тук гъвкавите пръстени за вас ще ви помогнат да създадете гъвкави косъмчета , Под формата на тел проводници, които са покрити с каучук или гума от пяна, след като вятърът на косата на такива коса къдрици, косата къдрици се превръщат в твърд възел или пръстен, за да не се оставя косата надолу.

Предимството на косата е, че можете да вятър коса от вечер, а за сутринта вече ще имате готов прическа. Обаче, тази опция е подходяща само за хора, които не се оплакват, че притискачите на коса го натискат и не спират да спят.

Каква форма на къдрици за коса, които не бихте избрали, ще трябва да намокрите косата, преди да се обърнете и е добре да покриете стилинга си с кожа, която добре ще запише форма на пръстени. След това разделете косата на ключалки и вие вдигнете всеки от тях на косачки в една посока. Раната на косата изсушава сешоара или ако имате време - те имат възможност да изсъхнат до сутринта по естествен начин.

Възможно е да се премахнат космите за нанасяне на коса само от суха коса, в противен случай вашите мокри звънчета ще се разпаднат бързо. Направете го точно. Между другото, размерът на пръстена ще зависи от диаметъра на косата, които сте използвали.

След като всички косачки се отстраняват, можете точно да гребете косата си с гребен с големи карамфил и да придадете на косата формата на необходимата прическа. За най-доброто фиксиране на прическата може да се поръсва лак.
Да се ​​върнете към съдържанието ↑

Как да направите пръстени с помощта на scrunchies

Как да направим пръстени

Обикновените еластични ленти ще заменят къдравото желязо за косата

По-скоро алтернативен метод за обръщане на косата, който ще бъде подходящ за тези, които са имали близо до ръка нито кърлинг, нито коса, но за сутрешните красиви пръстени са необходими. Нуждаете се от 8-10 обикновени писания. Възможно е да вятър суха и чиста коса, която разделяте на големи брави, като правило, на ключалки при вас трябва да се окаже (ако искате големи пръстени) 5-10. Създайте лесен куп от всяка ключалка, но така че да не стиска главата, но също не се разпаднах. Запишете го на корените на косата с помощта на еластична лента и оставяйте за нощта.

Ако по такъв алтернативен начин сте решили да завъртите пръстените следобед, а след това да ускорите процеса, е възможно да издърпате заедно един по-силен куп, преди да размажете косата със средства за оформяне и да изсушите бонбони на сешоара.

Когато космите в супата са сухи, можете точно да свалите scrunchies, да дадете на пръстени формата и да запишете лак за прическа.
Да се ​​върнете към съдържанието ↑

Как да направите пръстени с помощта на желязо за коса

Как да направим пръстени

Желязото за коса не само за подравняване, но и за усукване на пръстени

Въпреки че основната дестинация на желязото за коса е изправяне на брави, с негова помощ, ако желаете, можете да направите еластични и великолепни пръстени, които изглеждат много по-великолепно от обикновените къдрици, навити с помощта на косачки. Разбира се, вие се нуждаете от малка практика, но щом имате технология за обръщане на пръстените на желязото надолу към науката, няма да можете да се тревожите за прическата, която ще бъде такава, че да се подготвите за излизане Червен килим за доставка на висока награда.

За да можете да вдигнете косата на желязото, те трябва да бъдат добре изсушени, тъй като влажната коса просто няма да бъде поставена в пръстени. Също така специалният защитен токоизправител за влага няма да е подходящ за тях, косата трябва да е суха. По време на сушенето им от сешоара, ще бъде доста добре да се приложи върху мускуса на ключалките, за да им се даде допълнителен обем.

Сега, вземете желязо 2,5 - 5 сантиметра широк (тънка ютия, за да направи пръстени, че няма да се окаже), настройте устройството на минимално температурно състояние на работа, обаче, ако имате груба структура на косата или те По прикриване на природата - възможно е малко да се повиши температурата. Сега нанесете термозащитен спрей, който проблем ще бъде създаването на защитен слой между косата и желязото на косата, като по този начин предпазвате косата и не увреждате структурата им. Важно е да нанесете спрей върху всяка коса, като я напръскате над горната част, така че ще оставите долните ключалки, следователно обърнете внимание на всяко заключване на косата без защита.

Сега, като разделихте косата на брави, тъй като долният слой, покриващ шията и ушите, вятърната коса върху желязото, като че ли върху кърлената ютия, а в същото време и последният пръстен, за даването на прическа за оригиналност, можете да завъртите В обратната посока.

В случай, че по природа вълнообразна коса обаче искате да им дадете акустинтен вид, а вие също сте малко ограничени във времето, можете да завъртите само върха и напред ключалки.

Да се ​​върнете към съдържанието ↑

Как да направите халис

Как да направим пръстени

Холивудски пръстени

Това, че сега, след като сте усвоили различни техници на усукване на пръстени, е крайно време да се научите да правите холивудски пръстени, които се различават по гладкостта, най-големите къдрици и точното изпълнение. Ефектът на лекота и небрежност, зад който има дълга работа върху прическа, която позволява да се поддържа естествен тип коса, се създава. За да можете да вдигнете такива ритуали, ви препоръчваме да използвате желязото. Защо, нали? В хода на преобръщането на косата желязото изглажда структурата си, което също така придава гладкост на блясъка на косата и се отнася дори за собствениците на къдрава коса.

Прическата ще бъде създадена от нас на чиста и суха коса. Като се има предвид, че вълната на Холивуд трябва да падне върху една от партиите, ние ще разделим косата на странично разделяне на косата (тя трябва да бъде на нивото на средата на една от веждите). Гледате, че в областта на регионалната линия на растеж на косата нямате цепнатина (атипично място на кръгово нарастване на косата). За начало ще успеем да изгладим косата и тогава ще преработим средствата за термозащита и фиксиране. Сега е възможно да започнем да въртим пръстените на желязото, като същевременно ще отделим еднакви брави от косми, широки не повече от 2 сантиметра, като се движим от странично разделяне на космите в тази посока, върху която ще легне вълната от пръстени.

За създаване на пръстени трябва да се държи перпендикулярно на главата, а след това да се закрепи между железни пластини и да се отдръпне малко от корените на косата, да се завърти желязото на 180 градуса, без да се освободи заключване, На вълна. Сега виждате желязото гладко и покрай ключалката на върховете й.

Опитайте се да не стискате ключалка много силно и да не променяте притискащата сила, движенията ви ще трябва да се изгладят и в тях не трябва да има спирания (там ще има ключалка, която ще разваля всички ефекти от естествеността). Можете да бъдете обучени за старт над оборудването със студено желязо и когато сте сигурни в умението, преминавате към използването на отопляемия инструмент.

Докато заключването на раната е охладено, е необходимо да запишете клип, който подреждате успоредно на разкъсване на косата. По този начин вдигнете всички бръчки на косата от париета и в храма. Сега е възможно да изчакате, докато се охладят.

След това трябва да завъртим пръстените на окципиталната зона за тази цел, като използваме вертикално разделяне на косата, ще разпределим ключалки, но ние няма да ги вдигнем на корените и на средната дължина на косата. Отделни ключалки с 2-3-сантиметрови ширини на вертикално разделяне на косата, захващащи плочи със средни усилия, сега плавно завъртете желязото в посока от себе си на 180 градуса и, без да освободите ключалката, го опънете на върховете. Повторете подобни манипулации с всички останали ключалки.

Вашата основа за холивудската прическа е готова, но тя има звезда шик, отделя малка ключалка от храма, от която ще има вълна, и я гребе, а след това да присвои чрез невидими същества към ухото и да го запише Чрез използване на лак. Важно е да организирате правилно невидимите същества - кръстосано кръстосано - така че да оставят косата по-добре. Третото невидимо същество ще запише ключалка на нивото на гърба. Не трябва да се притеснявате, че филетата ще бъдат забележими отвън - те ще бъдат скрити под пръстените ви.

Сега извадете клипсите от пръстени на лицето, тъй като по-ниското ниво, точно ги почерпайте с четка, за да им дадете гладкост и да премахнете остатъците от фиксиращия стил. Започвайки от странично разделяне на косата, разпределяйте ключалките по същия начин, както и при ценова маркировка, и ги подреждайте с корени на косата. Важно е да се разпределят ключалки с еднаква дебелина, че купчината е еднаква.

Необходимо е да се подстригва косата, за да се създаде допълнителен обем. За тази цел забавянето на ключалката за върховете, перпендикулярни на главата и с помощта на малка четка за коса, разклаща косата на корените в посока отгоре надолу. Освен това купчината е фиксиран лак.

Тъй като долния слой коса прецизно фиксира ключалките, леко се отнася до тях една четка за коса, за да направи купчина по-естествена. Сега фиксирайте косата на лицето под формата на вълна с помощта на клипове и запишете крайния лак. След това, когато лак ще изсъхне, клипове могат да бъдат премахнати, и още веднъж, в допълнение към записа си прическа с холивудски пръстен лак на силно фиксиране.
Да се ​​върнете към съдържанието ↑

Как да направите къдрици средно и къси коси

Кой е казал, че пръстените - съдбата на косите с дълги коси? Всъщност, дори ако имате къси коси или средно дълги, можете също да направите ританки и къдрици и да придадете на прическата женственост и мекота. Такова полагане не отнема много време, но ще изглежда много красиво, ще даде на косата допълнителен обем и ще помогне да се скрие безжизнеността на косата след оцветяване.

За усукване на пръстени можете да използвате, разбира се, косъмчета (бумеранги или косъмчета, термокамични къдрици, коклушка), кърпичката или обикновената сешоар с дюза с дифузер с пръсти ... Обикновено сънувайте.

Видеоклип как да се правят пръстени в домашни условия

Днес ние се научихме да правим пръстени в домашни условия, като използваме за тази цел различни устройства.Това, надяваме се, че нашите съвети и препоръки ще ви бъдат полезни, а вашата прическа ще изглежда абсолютно.

Може би някой от нашите читатели има пътя на вълна от рояци? Сподели го с нас. Очакваме вашите истории, коментари.

Шевцова Олга, светът без вреда

Прочетете също и за изправяне на косата с кератин.

За да кажете "Благодаря":