Как да вятър косата спирала

Има редица методи за създаване на пръстени, вече описахме много от тях. Завъртане на косми, кърпи, желязо или полагане от сешоар с кръгла четка за коса - това влияние влияе върху високите температури, както и най-бързият начин за създаване на къдрици. Други методи, които не са толкова вредни, обръщането на косата чрез косачки, ролки или дори пръсти, изискват много повече време, но те са най-пестелив по отношение на косата.

Как да вятър косата спирала

Ще разкажем за един много интересен начин за създаване на спирални пръстени - завъртане на ключалки на коктейлни пръчки. Такива пръстени няма да останат незабелязани.

Предимства на този метод

 • Най-важният и основен плюс е спасителната връзка с косата. Не оказвате влияние върху горещите инструменти за пръстени и не бива да използвате термозащитно оборудване.
 • Кърлата се оказва естествена, мека и благодарение на тънкия диаметър на тубулите - еластична и точна.
 • Не е необходимо да се харчат за скъпи специални косачки за коса, коктейлни пръчки струват малко.
 • Ще можете да завъртите косата за през нощта, а на следващата сутрин е лесно да премахнете всички пръчки и буквално в рамките на 5 минути прическата ви ще бъде готова.
 • За собствениците на косата, които се свиват по природа, това е отличен начин да поставите непокорни къдрици, средствата за фиксиране няма да са необходими дори за вас.
 • Нереален обем коса!

Как да вятър косата спирала

Недостатъци

 • Разбира се, основното минус е, че трябва да изчакате няколко часа, докато се съберат пръстените. Ето защо, ако искате да имате къдрици за някакво действие, тогава трябва да се подготвите след няколко часа.
 • Няма да е абсолютно удобно най-много да се втурват пръстени на задната част на главата, ръцете ще се уморят и ще станат вцепенени.
 • Ако направите вълна за нощта, то пръчиците могат да предизвикат смущения по време на сън.

Технология на завъртането

 1. Имате нужда от много коктейл тубули в зависимост от плътността на косата.
 2. Измийте главата с шампоан.
 3. Поставете балсама или масло - така че косата ще бъде копринена и брилянтна. Сухи брави с помощта на сешоар малко (но е по-добре да го направя по естествен начин да не навреди на косата).

  Можете да вдишате също така и суха чиста коса, но след като са записани в спирка, поръсете малко вода или лак за коса, особено малко, ако пръстените ви зле се предадат на полагане.

  1. Сега вземете тънка ключалка, не е по-дебела от малкия ви пръст и, започвайки от корени, вретерете я на тубула. Как да вятър косата спирала
  2. Направете така, че от две страни на тубула имало не по-малко от три сантиметра от мястото, без косми.
  3. Сега, когато заключването се завърти, просто свържете двата края на тубула в обичайния малък възел. Как да вятър косата спирала
  4. Едно огънато парти на пръчка ще опрости тази задача, затова не я покривай с коса.
  5. Направете такава процедура с всеки пръстен за всички глави. Как да вятър косата спирала
  6. Ако не искате да вдигнете всички коси, вятър само на отделни ключалки, в зависимост от вашия полагане или прическа. Или вятър само съвети за коса.
  7. След като сте извадили всички тубули от главата, ключалка във всякакви двойки не биеше четка за коса. Разпределете пръстите на къдриците.
  8. Можете да записвате малък лак, който остава по-дълго. Как да вятър косата спирала
  9. По-дълго държите коктейлни тубули върху косата, особено, и къдриците на раната ще бъдат еластични. Опитът показа, че е най-доброто от всичко да го направим за нощта, ако къдриците са необходими до сутринта.