Маска за коса с жълтък

Маска за коса с жълтък

Яйце - най-лесният и бърз начин да защитите косата си и да я подсилите. Богатите на витамини групи A, B, D осигуряват с фосфор, калций и магнезий приток на минерали и минерали от яйцата, толкова необходими, колкото е необходимо за косата ни при редовно напускане. Те са много чувствителни към въздействието на студените, природни катаклизми и се нуждаят от постоянно хранене. Жълтък - най-питателната част от яйцето.

Никога ли не си мислехте защо в селата на жената има такива глави, които чуват да излъчват със здраве? Смятате ли, че по природа те са разпределени с такова чудо? Само маска за коса с жълтък, която селските красавици редовно пускат в обичайното измиване на главата, най-простата в прилагането и най-ефективна.

Затова и за жителите на града ще бъде полезно да научат за чудотворните свойства на маските за коса на базата на яйца.

Има няколко прости правила, които маската от жълтък е правилно поставена и приложена.

  • Такива маски стриктно препоръчват да се прилагат само върху сухата глава, за да се избегне разпространението на всички глави и хитове на яйцата на лицето.
  • Маски с яйце, по-специално с жълтък, е необходимо да се измие само в леко топла вода, и е по-добре в хладно, в противен случай има възможност за образуване на омлет на главата.
  • Ако в сместа има други компоненти освен яйцето, то най-доброто от тях е да ги свържете с яйцето, като победите със специален нимбус или миксер с малка скорост.
  • Преди това е необходимо да се грижим, че яйцата са извадили хладилника си от час за двама, преди да теглят маски и вече са успели да приемат стайна температура.

Яйчна маска с мед

Маска за коса с жълтък

Жълтата маска с мед идеално ще бъде подходяща за коса на хора, които имат проблем със суха и чуплива коса. Тя е изключително проста при употреба и освен това волосик блестящ и наситени с необходимите хранителни вещества и влага. След няколко месеца редовни (около два пъти седмично) рисунки като маска, жената отбелязва невероятната сила, която беше открита от косата, която някога е загубила естествения блясък.

За да разклатите жълтъците от няколко яйца, миксера или nimbus. Добавете течен мед, желателно е да използвате комбиниран цветен мед. Ако имате само плътен мед, който няма способност да тече, по-добре е да го загреете малко в микровълновата печка или върху обикновена чиния, но не и да вкарате в кипене, а не да кипнете, разбира се. След това се смесват тези два компонента и се нанасят върху сух волосик. Желателно е да се подхранва кожата на главата в рамките на 45 минути или час. И е задължително да измиете яйцето и пчелното тегло под хладка вода, без да използвате шампоан или балсам.

Яйчна маска с коняк

Маска за коса с жълтък

Маската за коса с жълтък и коняк се използва в присъствието на хора с мазна кожа на главата. Също така, такава комбинация от компоненти води до най-бързо загряване на индуменума на главата, като по този начин стимулира кръвообращението с помощта на коняк. Възстановяването на крушки става невалидно и започва да става по-силно.

Така че, на един жълтък една супена лъжица коняк се ангажира, колко зрял коняк ще бъде, няма значение. Разбира се, ако имате доста дълга коса, по-добре е да увеличите пропорциите най-малко с три-четири пъти. Необходимо е да се разбъркат внимателно тези два компонента и движенията на маса, за да се разтрива в кожата на главата, като в същото време непременно трябва да бъде чиста и суха. Възможно е да се насладите на коняк и яйчна маска в рамките на един час или два по Ваша преценка и в зависимост от дължината на косата. След това да изплакнете със студена вода или леко готино, но да не използвате нито шампоан, нито балсам, нито балсам за мекота. Благодарение на тази смес от волосика ще стане копринен и ще получи естествен блясък.

Яйчна маска с коняк и мед

Маска за коса с жълтък

Маска с жълтък, коняк и мед - смесена опция преди. Такава укрепваща смес ще бъде подходяща за всички типове. Благодарение на положителните свойства на меда ще окаже благоприятно влияние върху дехидратирания сух волосик и поради наличието на коняк ще започне да стимулира процесите на растеж още повече и ще предотврати мастното съдържание и появата на пърхот.

Пропорциите за такъв жълтък и мед и коняк маска в домашни условия следното: на един жълтък една супена лъжица мед и една супена лъжица коняк се ангажира. Съответно е възможно да се увеличи дозата в еквивалентни пропорции. Разбъркваме всичко, полагаме за час или две по главата, правилно разтриваме смес в индументум, измиваме студена вода. Задължително е да изсъхне без използването на сешоар, в противен случай всички усилия са напразни. И благодарение на естественото изсъхване на косата ефектът на жълтъка, мед и коняк ще бъде забележим след първата употреба.

Правилността на изготвянето на такава укрепваща маска трябва да варира от един до два пъти седмично в продължение на няколко месеца. След това е възможно да направите пауза в продължение на 2 месеца, за да разгледате колко ще се държи косата без прилагане на тази маска и в случай на нужда отново да повторите процедурата.