Най-ефективните маски за косата височина на косата. Отговори и предписания!

Най-ефективните маски за косата височина на косата. Отговори и предписания! Всяка жена мечтае за гъста и дълга коса. Но влиянието на околната среда, доставката, подчертава, дава отрицателни резултати. Ще намерите информация за това как да използвате маски за косата височина на косата, отговори, предписания на самостоятелно направени агенти в тази статия.

Преди да използвате маска

Необходимо е да се изравнят косите и да се скъсят краищата. Също така помолете фризьора да ви структурира. Въпросът е, че ако сте собственик на пореста коса, концентрацията на активните компоненти трябва да бъде повече.

Маски за косата височина на косата

Отговорите казват, че използването на естествени продукти насърчава височината на тялото и подобряването на косата. Възможно е да се използват и закупени агенти, но е по-добре да се направи най-много. Освен това тя е много по-икономична и по-ефективна.

Бурканска маска за височината на косата

Преглед на използването на тази структура казват, че височината на тялото се ускорява, косата изглежда здрава и гладка. За подготовка ще се изисква:

- масло от репей (в зависимост от дължината - 100 - 200 ml);

- прах от червен пипер от 5 г;

- кефир от 100 ml.

Най-ефективните маски за косата височина на косата. Отговори и предписания! За да се смесват репей масло и черен пипер, да се прилага за кожата на главата и корените. Да облечеш шапка за душ и да вдигнеш главата с кърпа. Да се ​​поддържат 30 минути. Внимание, бъдете внимателни, не позволявайте удряне на маска в очите. След половин час да измиете шампоана и да поставите кефир (за допълнително овлажняване). За да изчакате 15 минути и отново, за да измиете шампоана. Такава маска ще се хигие и ще се намокри, а благодарение на пипер активира височината на косата на тялото.

Лук и маслени маски за височината на косата на тялото

Отговорите са похвални и положителни, момичетата, които редовно използват такава маска, са много щастливи. Маслата подхранват витамините на кожата на главата, а кората от лук прави ярко оцветяване на косата, добавя блясък. Необходими са за подготовка:

- ленено масло от 150 - 250 ml;

- зехтин 100 - 150 ml;

- лук кори (ще бъде от 3 - 5 крушки достатъчно)

За да загреете маслото на водна баня в горещо състояние, добавете фино раздробена коричка и дайте възможност да налеете един час. За да нанесете топло масло и да държите час-два. След като измиете шампоана.

Най-ефективните маски за косата височина на косата. Отговори и предписания! Витаминна маска за коса височина на косата

Прегледите на щастливи момичета от тази маска могат да бъдат изпълнени почти във всяко женско списание, в статия за косата. Витамините трябва да се купуват в аптека и да се направи най-много тинктура. Ще се изисква:

- лайка (възможно е фармацевтично): 5 торби или 20 цветя;

- витамин Е (1 ампула);

- витамин А, 10 ml;

- глицерин, 5 ml.

За начало е необходимо да се направи бульон: да се напълни един лайка с рязка преварена вода (100 мл) и да се даде възможност за вливане 2 часа. След това, за да излее витамини и глицерин, добре е да се смесват и да се прилагат за главата кожата и косата. Да изчакате 15 минути и да се измиете.

Закупени маски за височината на косата на тялото

Прегледите за използването на тези маски са различни - на някой те ускоряват височината на тялото и на някого - не. Похвалете маска от репей от компанията Clean Line. Но има и минус - косата бързо става мазна. Също така маската "Предписанията на баба Агафия се радва на популярност. Момичетата пишат, че косата става мека, послушна и лесно се подстригва. Що се отнася до готовите маски, мога да кажа едно: не купувайте скъпо, те имат същата структура, колкото евтина. Възможно е да опитате професионалната линия, тя е по-скъпа, но структурира в нея абсолютно друга, и ефект добре. Като цяло магазините маски ускоряване на височината на тялото на косата имат отрицателни и положителни отговори.