Неоново оцветяване на косата: боята за коса свети в тъмното

Кълчиците блестят в тъмнината - нова тенденция на оцветяване, която вече успя да покори любителите на експериментите с изображения. Родината на тази тенденция - САЩ и холивудският стилист Гай Тенг разпространяват неонова коса. Малко вероятно е някой да остане безразличен към тази авангардна тенденция! Barb.ua предлага да бъде вдъхновен от новите идеи за креативно оцветяване на косата.

Полярни светлини

Доста ти е, че Гай Тенг нарича тази технология на оцветяване на автора. Няколко нюанса на студения мащаб подчертават великолепието на главата на сладката и свирепа кожа. Лазерни петна от светлина върху косата визуално увеличават плътността на косата и добавят към оцветяването. С такива авангардни balayazhy трудни прически ще изглеждат особено ефективно!

Анимационен знак

За ярки промени е по избор да се извършва непрекъснато оцветяване: има достатъчно разпределение на отделни фрагменти от прическа. Играта на контраста между обичайните класики и авангард създава фурор и доказателство за това е тази снимка. С многоцветни плисета и ирисващ лък от коса ще се сдобиете с приказния характер на анимационния филм на Дисни.

Неон синтез

Неоново оцветяване на косата: боята за коса свети в тъмното

Маркирайте тази прическа - комбинация от техник на оцветяване и коса. Директните брави са в хармония с небрежните пръстени, които ярко се екскретират с наситени варовикови нюанси. Неоново оцветяване ще ви превърне във фантастичната русалка, закрепена към себе си ентусиазирани очи.

Птици Феникс

Неоново оцветяване на косата: боята за коса свети в тъмното

Комбинацията, която е станала позната много "руса + розово", намира новото изпълнение при луминесцентна опция. Хаотична комбинация от топли и ярки цветове ще осигури на косата си ослепителен блясък, както следобед, така и през нощта. Това цветно оборудване, авторът наречен "Neon Phoenix": по време на оцветяване розово, златни, огнени нюанси се използват.

Между другото: На 28 януари - дата на приближаване на годината на Fiery Петел според китайския календар. Може би оцветяването в стил неонови ще ви донесе добър късмет?

Ясно тъкане

Неоново оцветяване на косата: боята за коса свети в тъмното

Ако дължината и плътността на косата ви позволяват да ги съберете в трудни прически, опитайте да рисувате отделни ключалки в неонови цветове. В отхвърлената визия те ще си възвърнат главата на чули ярки петна светлина, но наистина ще "играят", след като плетете плитка. Това е женско, безопасно и първоначално - какво друго е необходимо за съвременната модна жена?

Идеята за мъжете

Неоново оцветяване на косата: боята за коса свети в тъмното

Несправедливо би било да се игнорира една силна половина от човечеството и да не се предлага творческа възможност за оцветяване. Единствено опитен и умело господар на фризьорското изкуство е способен да създаде такава "светофар" върху косата! Точни линии на прическа и безупречен цветен преход - задачата изискваща точност и търпение. Но какъв резултат: никой няма да има подобна прическа повече!

Дъга на косата

Неоново оцветяване на косата: боята за коса свети в тъмното

Идеята да се боядисва косата във всички цветове на дъгата е успешно въплътена в действителност от цветниците миналата година. Но преди още никой да не използва за тази цел неон тон! Такова приемане позволява да се даде заключване на магическа луминесценция, за да се изгладят цветните преходи върху боядисаните ключалки. Ирисцентната коса ще бъде великолепна също в отхвърлената визия и плетена в плитки.

Художествена бъркотия

Неоново оцветяване на косата: боята за коса свети в тъмното

Тук на капитана и клиента свободният дъжд се дава на въображението. Хаотично боядисаната коса показва предимство и в отхвърлената визия и се събира в прическа. Без значение какво ще бъде тя - под формата на трудно тъкане или обичайна "конска опашка": успехът на хората около вас е гарантиран за вас.

Луминесцентно до омбре

Неоново оцветяване на косата: боята за коса свети в тъмното

Градинското оцветяване на косата става популярно благодарение на неонови бои. Изберете сянка и не се страхувайте от смели комбинации от цветя! В здрача на нощните клубове ще ви изглеждат фантастично.

Авангард "малвинка"

Неоново оцветяване на косата: боята за коса свети в тъмното

Една от най-простите и най-популярни прически днес - "malvinka": страничните брави се събират в куп, опашка или плитка. Много често се извършва за дългата на раната коса. Но специалното ухание на "malvinka" ще бъде добавено чрез креативно оцветяване! Използването на няколко неонови нюанса ще възстанови прическата и ще добави специална миризма.

Как съществува процес на магическа трансформация? В следващия видеоклип екипът на американските стилисти споделя търговски тайни.