Ombre на къса коса (27 снимки)

Ombre - новата посока в технологията на оцветяване на къси коси. Неговата особеност се състои в плавен преход от по-тъмни цветове в корените към по-леки по върховете на брави (или обратното). Това оборудване може да се използва на всякаква дължина на косата, но най-вече първоначално изглежда на омбре от къси коси.

Предимства на оборудването Ombre

По този начин има безспорни предимства пред голям брой други.

 1. Омбре дават на модерното изображение простота и естественост.
 2. Оборудването свежда до минимум степента на травматизиращата структура на боята за коса, тъй като, ако е необходимо, е възможно да не се боядисва радикална част от косата, растяща къса коса и запазване на естествения цвят на главата на слуха.
 3. По този начин се дава възможност значително да се промени изображението, но без кардинални резки промени. Той просто е идеален за блондинки, които не уважават чистата руса.
 4. При правилната селекция на цветни нюанси късата боя, която е боядисана по този начин, може компетентно да коригира лицевата форма или да придаде на прическата необходимия обем.
 5. Технологията дава шанс малко да "омекоти" човека, поради което често прибягват до нея момичета с остри и груби очертания.
 6. Оцветяването в оборудването на омра улеснява ежедневната грижа на главата на слуха.
 7. Това оборудване не пречи на цветовете. За създаване на ново изображение могат да се използват най-различни палитри от ottenochny.

Популярни варианти за оцветяване на косата в стил Омбре

Ombre на къса коса (27 снимки)

Ombre на къса коса (27 снимки)

Ombre на къса коса (27 снимки)

Ombre на къса коса (27 снимки)

Ombre на къса коса (27 снимки)

По правило оцветяването в това оборудване на къса коса става по избор номер три, което означава плавен преход на един от нюансите в друг. Подобен начин осигурява мекотата и естествеността на ежедневното женско изображение. Заедно с него и остър, забележим преход ще изглежда модерно и красиво. Такова смело и прогресивно решение като комбинация от несмесени цветя, ще отговарят на онези, които обичат да експериментират с външния вид, а кратките ключалки в него не са пречка изобщо.

Ombre на къса коса (27 снимки)

Ombre на къса коса (27 снимки)

Ombre на къса коса (27 снимки)

Какво трябва да се знае

Ако всички сте решили да нарисувате късата коса със стил в омбре в прости условия на дома, тогава трябва да запомните няколко прости правила.

 1. Боядисването на омбра може да се купи на практика във всеки магазин. Тя може да струва по различен начин. Не е трудно да се предположи, че е по-добре да се купуват скъпи бои от професионални серии. Подобни средства не само ще дадат шанс да постигнете необходимия ефект, но и колкото е възможно повече ще запазите структурата си на косата. Освен това твърдостта на избраното багрилно вещество зависи силно и от фирмата.
 2. За да се създаде ефект на гладък преход, е необходимо да се направи четка неразривните вертикални движения. Ако се нуждаете от рязък преход, тогава ще са необходими хоризонтални проби с нанасяне на фолио.
 3. Техникът на омра на къса коса трябва да извърши стъпка по стъпка (схемата обикновено е прикрепена към комплект). Вторичното оцветяване на главата на гласа означава най-близкото оцветяване на корените, а не твърде голямата издръжливост на боята. Достатъчно е да се получи плавен преход. Ако е необходимо третото оцветяване, възможно е само няколко да изяснят краищата.
 4. Веднага след оцветяването е необходимо да се избягва измиването на главата. Целесъобразно е главата да се мие само след три дни след процедурата. В противен случай боята може да се измие твърде бързо.
 5. Ombre просто идеално изглежда на прическа с кратък грим. Малко неясни или прецизни преходи ще позволят лесно да се определят границите на цветовете. Освен това, зад тази прическа напускане е значително улеснено благодарение на това, което тази технология на оцветяване и се радва на такава популярност.

Ombre на къса коса (27 снимки)

Очевидно е, че е неприлично омбре е на разположение на жени с различна дължина на косата. При къси коси такива прически ще бъдат не по-малко подходящи и оригинални, отколкото за дълго. Основното нещо - правилно е да взимате нюанси и да избирате добър майстор.