Ombre на карет (30 снимки)

Прическата, която не губи популярността, перфектно изглежда в комбинация с модерното оцветяване със стил в омра. Ombre on a caret - отлична възможност за тези, които искат да донесат ултрамодерен акцент в ежедневния образ.Невероятната популярност на този тип оцветяване говори не само неговата елегантност и простота, но и огромен брой варианти на неговото изпълнение.

Класическа опция за оцветяване с две гласови честоти

Оцветяване с две гласови честоти с хоризонтална граница - традиционна и най-търсена опция Ombre. В същото време границата може да бъде както измита, когато цветът на брави в корените бавно тече в друга сянка на върховете на косата, и точен. Най-често при корените се използва естествен, по-тъмен тон, а съотношението между размера на светлата и тъмната зона може да бъде абсолютно различно.

Не е лошо и опцията за връщане, когато в корените се използват по-светли естествени цветове, а в краищата - по-тъмно изглежда. В този случай е разрешена всякаква цветова гама, но най-често се прилагат най-естествените нюанси - шоколад, светло кафе, тъмно кафе, черни коси, ядки, бежово, мед, мед, пшеница, кехлибар. Рафинирани цветови комбинации. Естественият цвят на главата на слуха може да бъде взет като основа. Примери за снимка.

Ombre на карет (30 снимки)

Ombre на карет (30 снимки)

Ombre на карет (30 снимки)

Ombre на карет (30 снимки)

Творческа опция за двуцветна честота за оцветяване

Тези дами, на които творчеството и екстравагантността са особени, трябва да обръщат внимание на такава версия на двуцветно честотно оцветяване, което предполага използване на различни цветови нюанси: от виолетово и лилаво до ярко оранжево и червено. Светли и стилни брюнетки със сигурност ще се заинтересуват от ефекта на "езика на пламъка", когато на върховете на тъмната коса майсторът прави проблясъци от златист, меден, оранжев, червен, меден, червен цвят. Кафето с удължаване с такова оцветяване изглежда много епатажно и ярко. Примери за снимка.

Ombre на карет (30 снимки)

Ombre на карет (30 снимки)

Мултивибраторна честотна опция на кръстосано колело в оборудването Ombre

Мутитоналното оцветяване, за разлика от две гласови честоти, означава многоетапен преход на цвета и задължително въвеждане на междинни нюанси. За многоцветни до омбре, "градиентът", изпълнен по технология, може да се включи най-широката палитра от нюанси. Тъмно кафяв, синьо-черен, меден-кестен, свеж и студен шоколад може спокойно да премине в коняк и мед, кафе и ядки, перламут-беж, карамел, златист цвят и пшеница и дори платинен и перлен лек тон. Примери за снимка.

Ombre на карет (30 снимки)

Ombre на карет (30 снимки)

Ombre на карет (30 снимки)

Опция за оцветяване на оцветяване с много честоти

В този случай цветната скала може да бъде най-разнообразна. Изборът зависи от окупацията, възрастта, стила, начина на живот и т.н. Творческите и харизматични хора могат безопасно да се опитат върху себе си най-ярките и смели цветови схеми, например прехода от крехко-кестенови корени към сини съвети, Едновременно с междинния цвят може да се вмъкне все още някакъв ярък нюанс, например пурпурен. Може би също така да се използват няколко различни нюанса в една цветова гама, например, тъмносиньо-светло синьо.

Заслужава да се обръща внимание и на ефективната новост на текущия сезон - сочно розово, цикламно, люляко, лилаво, синьо тонус в комбинация с черен или кестенов цвят. В същото време ярките нюанси могат да се редуват на хоризонтални линии, което създава непредвидими цветови преходи. Също така те могат да бъдат използвани при създаване на цветни контрастни ключалки, които ефективно ще подчертаят контур на карет с удължаване.

Ombre на карет (30 снимки)

Ombre на карет (30 снимки)

Ombre на карет (30 снимки)

Монохромно омбре

Лаконски, модерен и стилен черно-бял до омбър е контрастна комбинация от платинено руса и значително по-черно оттенък. Такъв вариант може да има неясна или ясна граница по вертикалните линии. Освен това тя може да бъде изпълнена под формата на отделни брави на върховете на косата. Такова оцветяване е отлично подходящо за карет с удължаване.

Ombre на карет (30 снимки)

Очевидно, най-различни варианти на оцветяване в стил Омбре са на разположение на прическа на карет. Монохромна, контрастна, двуканална честота, комбинация от множество честоти, класическа или творческа опция - да изберете за вас!