Спрей за боядисване на коса. Новост в света на оцветяването.

Съвременната индустрия на красотата не стои още втора, а тук на пазара се появяват още едно средство за промяна на женското изображение или даването на определена светлина.

Новост: временна боя за коса с пръскане

Всяка жена поне веднъж в живота се опитва да експериментира с косата, като ги рисува в различни цветове. И резултатът не винаги отговаря на очакванията. Боядисване на косата обикновено означава, че дори безсмислено, вие ги подлагате на най-силно влияние, всъщност изгаряте естествен пигмент. Боя за коса - спрей - новост в света на оцветяването на косата. Спрей за боядисване на коса. Новост в света на оцветяването.

Не винаги резултатът, получен в резултат на обичайното оцветяване, съвпада с цвета на боята. Всичко зависи от структурата на пръстените, гъстотата на везните, стабилността на хормоналния фон на жената. Известно е, че митът, че е невъзможно да се боядисва косата по време на бременност, вече е разсеян. По семеен начин не препоръчваме боядисване на косата само защото хормоните в този момент само буря, и причинява структура на цвят "естествени черни коси", например, е възможно да се превърне в горящата брюнетка абсолютно неочаквано. И е възможно този резултат да се премахне само по един начин - с помощта на препарат за отстраняване, т.е. обезцветяване. И това е още по-агресивна структура.

Предимства на боята за разпръскване на коса

Беше невъзможно и да представим преди няколко години, че ще има такива уникални средства, които ще помогнат за промяна на цвета на прическата или за опресняване на съществуващите за няколко десетки минути.

Боя за коса - спрей има редица предимства преди обичайното оцветяване. Ще започнем един след друг:

 1. Възможност в рамките на няколко минути да промените изображението на неразпознаваемост.
 2. Широка цветна палитра, започваща от стандартни цветя ("руса", с черни коси и кестен), завършваща с ултрамаринни, сини и неонови нюанси.
 3. Боята за боядисване на коса се измива лесно с обикновен шампоан.
 4. Практически не оказва влияние върху косата, без да я наранява отвътре.
 5. Удобна форма. Боя за коса - спрей се продава в цилиндрите, подобен на боя за графити. Да се ​​раздели, да се смути, не е необходимо да се измерва нищо. Тя вече е напълно готова да кандидатства.

Използвайки различни клишета, е възможно да създадете интересна рисунка върху косата или изобщо, за да направите модерното оцветяване "ombra". Спрей за боядисване на коса. Новост в света на оцветяването.

Недостатъци

Когато оцветяването на недостатъците на косата е боядисване също:

 1. Ограничена продажба. Докато този продукт стана популярен сред населението, възможно е да го купим навсякъде. Обикновено по поръчка или в онлайн магазини.
 2. Цена. Значително по-висока от обичайната боя за коса, особено ако изберете средства от маркови производители.
 3. С помощта на боя за боядисване на коса трябва да се има предвид, че тя не се разпръсква под формата на крем, пяна, а именно под формата на спрей. Така че, лесно е да почистете всичко около себе си.
 4. Малко количество в един цилиндър. Една цилиндър ще бъде достатъчна, за да подчертае късата коса. За по-дълга коса и пълен живописен цвят е необходимо да купите няколко цилиндъра.
 5. В края на краищата е по-добре да се включи асистент, тъй като зрителят вижда по-голямата част от играта, боя е как равномерно разпределени за извършване на оцветяване.
 6. Бояджийският спрей на някои фирми изобщо не блести на косата. Следователно, преди покупката е необходимо да се запознаете внимателно със структурата или да уважите най-малко какви са отговорите на боята за боядисване на коса, събрани за действието.

Метод на приложение

Така че, след като сте направили дългоочакваната покупка или сте получили парцел, преди да извършите оцветяването, трябва да сте подготвени за него.

Първо, да изберете стая, в която има възможно най-малко мебели, тъкани материали, завеси. Както беше споменато по-горе, цветът на косата е много замърсен.

На второ място, да подготвите ръкавици за ръце за оцветяване, както и престилка, която ще облечете върху дрехите. Спрей за боядисване на коса. Новост в света на оцветяването.

Така че започваме оцветяването:

 1. Косата трябва да се пени внимателно. Косата трябва да е суха, няма нужда от измиване на главата.
 2. За да изберете брави, които искате да нарисувате. За да спрете точно боя на тяхната повърхност, в същото време да гледате, че боята не е влязла в очите.
 3. Да се ​​направи боя известно време на косата за изсушаване. Това време е посочено в инструкцията, обикновено не е повече от 15-20 минути.
 4. След като бравите изсъхнат, точно да се гребете и да се възхитите на натрупания ефект.

В борбата за красота всички средства са добри. Спрей-боя за коса - най-новото средство за феновете да експериментират с външния вид.

И какви мнения на момичетата, които са се опитали за себе си новост? Бояджийският спрей е лесно приложим и идеално е подходящ за промяна на изображението за кратко време. След сушене не се изплаква, но лесно се измива след партито с шампоан. Боята може да се приложи дори и на децата, които посещават рожден ден на рожден ден.