Отговор на укрепващия шампоан Richenna

Компанията SEWHA P & C основана през 1965 г. в Южна Корея прави марки за професионална употреба. Тази компания е разработила метод за получаване на екстракт от къна от изчеркване на прясна къна, като в същото време екстрактът е 12 пъти по-ефективен от обикновената къна. И една от марките на компанията е козметичната серия за грижа за косата и кожата на главата на първокласен клас на Richenna, която в превод означава - лукс на къна.

Отговор на укрепващия шампоан Richenna

От производителя. Укрепващ шампоан от първокласен клас, с къна от серия за лечение и профилактика за укрепване и ускоряване на височината на косата. Ефективно намалява косопада и предотвратява появата на пърхот. Регулира работата на мастните жлези. Елиминира сърбежа на кожата на главата, омеква и подхранва, тонизира и подобрява циркулацията, която насърчава подобряването и височината на тялото на косата. Предотвратява чупливостта на косата и придава обем на фината коса. Поддържа цвета на боядисана коса. Той е предназначен за кожата на главата и косата, склонна към съдържание на мазнини. Според описанието чудото, но не шампоанът е проста.

Най-важното предимство на шампоана е, че съдържа екстракт от къна в много висока концентрация и екстракти от източнокиселинни билки: женшен, червен женшен, корен от джинджифил, ангелика, ревен, надурций, дюдник, трицветно масло, както и масло от жожоба и каре.

Хена - укрепва корените на косата, ефективно намалява загубата на коса, подобрява външния вид на разделени краища, прави косата еластична и еластична, предотвратява появата на пърхот.

Женшен и джинджифил - има мощните възстановяване и подмладяване ефект, да се спре загубата на коса, тонизиране на кожата на главата, стимулира ръст на нова коса тяло.

Angelika - мокри, abirritates, вади възпаления от кожата на главата. Захранва косата с витамини и аминокиселини. Регулира работата на мастните жлези. Дава обем на фина коса. Поддържа цвета на боядисана коса.

Dudnik - възстановява структурата на косата ранени, ще елиминира сухота и чупливост, дава плавност и silkiness.

Масло от жожоба - естествен балсам за коса, това масло в идеалния случай се грижи за дължина на косата, подхранва и овлажнява, масло прониква в структурата на косата и да ги възстановява.

Маслос превоза - основните мастни киселини, които имат висока способност да влезе в структурата на косата и кожата са от своя страна, като по този начин се осигури доставка и овлажняване.

Отговор на укрепващия шампоан RichennaНачин на приложение: Нанесете малко количество шампоан върху мократа коса и масажирайте 1-2 минути, оставя се в допълнение за 2-3 минути, след което изплакнете изобилно вода. За повишаване на ефективността се препоръчва процедурата да се повтаря 2 пъти (на първия шампоан за рисуване не се пяна).

На флакон няма структура, само активни съставки, а тук е напълно структурирана, на която е интересно:

Вода, соев лауретен сулфат, екстракт на Lawsonia Inermis, кокамидопропил бетаин, динатриев лаурет сулфосукцинат, кокамид DEA, PEG-60 бадемиди, глицерин, жожобен восък PEG-120 естери, екстракт от корен Panax Ginseing, екстракт от Ангелика Гигас, -150 пентаеритритил тетрастеарат, PEG-120 метилова глюкоза диолеат, поликватерний-10, динатриев EDTA, метилпарабен, имидазолидинил карбамид, децил глюкозид, хидролизиран кератин, аромат (парфюм), салицилова киселина.

На третото място, екстракт от къна, това е наистина много от нея в шампоана.

Впечатленията ми. Шампоанът се препоръчва за лечение и профилактика за загуба на коса, за суха, ранена, фина коса, за лечение и предотвратяване на пърхот. Според описанието този шампоан е идеален за мен, имам фина коса, която силно изпада, повредена от оцветяване, суха и понякога реакцията на неправилното напускане също добавя и пърхот.

Имам шампоан от 200 мл, има още 500 мл., Малка бутилка в шампоан, подходяща за силно потъмнелата пластмаса и с добра дозатор, повече от необходимото, няма да излее. Шампоан с плътна консистенция, ми напомня мед (вискозен), кафяв цвят и много приятен тревен свеж аромат. Едно миене на главата изисква не достатъчно шампоан, имах много шампоани икономични и не наистина, но това надмина всичките ми очаквания в икономичността на употреба, така че, ако се вземат предвид доста високата цена на шампоана и икономичността на употреба, а също и ефектът, Доста благоприятно.

Отговор на укрепващия шампоан Richenna

Какво ми даде шампоан за рифена с къна

  • Шампоан много, е много икономичен в употреба;
  • Качествено почиства косата и кожата на главата от всяко замърсяване и задържането на агенти;
  • Наистина намалява косопада;
  • Предотвратява появата на пърхот;
  • Регулира работата на мастните жлези, косата zhirnitsya по-малко;
  • Дава обем на фина коса, но не и за дълго време;
  • Кожата на главата, като че диша, след употребата на шампоан.

Недостатък за мен е фактът, че е трудно да се сресват след шампоан, те много строга и изисква качествена маска за дължина на косата, балсам или балсам не ми помогне. Ако не смятате този нюанс, тогава шампоанът наистина добър и обещанията на производителя не са просто думи ... все повече и повече започвам да се доверявам на корейските и японските производители по-малко европейски.

Заключението е, че шампоанът наистина е добър и със сигурност ще продължа да познавам корейската козметика за коса и лице.

Отговор на укрепващия шампоан Richenna

Отговор на укрепващия шампоан Richenna