Прегледът на средствата за грижа за косата. Част 1. Шампоани

Всички хубави, прекрасни млади дами!


Идеята ми да напиша няколко публикации с подробното описание на напускането ми дойде на ум.А именно: шампоани, балсами и балсами, маски, ампули, спрейове, незаличими силиконови масла и сметана, четки за коса и други аксесоари.За времето на хоби за тема на косата се опитах много средства и аз ще се опитам, както е възможно да се напише по-подробно за всеки от приятните.Искам да отбележа, че продукти от мнения ще бъдат изключително професионални, така че това е довело че от органична химия и massmarket съм плю с отрова не удоволствие.

Така че, днес тема: Шампоани.

Прегледът на средствата за грижа за косата. Част 1. Шампоани
По-рано смятах, че шампоана е създадена за тази цел, само за да се почисти и да причини проблеми с главата. Това, че сам по себе си не носи никакви други функции и не може да понесе. С течение на времето, когато се опитах доста впечатляващо количество средства, разбрах, че моето мнение е погрешно. Как изглежда зависи от шампоана и косата, тъй като те притежават се чувстват на допир или не държат обем и така нататък. Е, ще започнем! Прегледът на средствата за грижа за косата. Част 1. Шампоани
Ще взема снимки в интернет, тъй като вече нямам продукти, но не мога да кажа за тях


1. Estel Otium Flow "Енергия и храна". Power-шампоан

Прегледът на средствата за грижа за косата. Част 1. Шампоани

Информация от производителя:
"Деликатно почиства косата, ефективно ги навлажнява, възстановява еластичността, добавя гланц и коприна."

Що се отнася до това, че не съм променена от паметта, този шампоан беше първият ми професионален отпуск. Тогава не разбирах нищо, но аз бях изморена с главоболие на главата (и косата ми беше в тъжно състояние), че реших защо, а не да опитам професионално. Винаги съм бил подвеждан от куп различни фирми и буркани в отделите за професионална козметика за коса, не знаех какво да гледам и изобщо за това, което тук е само толкова много. Прегледът на средствата за грижа за косата. Част 1. Шампоани Препоръчително е да направите избор за този шампоан за консултанта, след това нямах дълъг косъм, но мислех, че ако шампоанът е предназначен за дълга коса, тогава той трябва да използва пестеливо дължина и да съвети повече.
Веднага ще кажа, че използвах този шампоан докрай и с голямо удоволствие. Дори и сега, ако някой, който ме помоли да посъветвам шампоана (при условие, че лицето е ограничено в възможността за избор на фирми и има дълга суха коса), съветвам това. Тя добре пени, тихо измива, не на драскотина, а дължината в същото време е почти пухкава, косата не излиза в различни посоки като глухарче. Сърцето на кожата на главата, между другото, при използването на този шампоан мина, тогава разбрах, че от масов пазар вече няма да се върна на шампоани. Тя е отлична, за да бъде подходяща за ежедневна употреба, но не може да задоволи момичетата с много фина и рядка коса (може да принуди такива косми в "гайките").


2. Шампоанът за възстановяване на константата DELIGHT за увредената и боядисана коса. "

Прегледът на средствата за грижа за косата. Част 1. Шампоани

Информация от производителя:
"Специалният витамин коктейл, екстракт от червени водорасли, екстракти от плодови киселини и протеини от пшеница осигуряват дълбока регенерация и възстановяване на увредената структура на косата и кожата на главата.Смално почиства и кондензира косата без тежест, добавя блестящ блясък.В удобна консистенция, Доброто пяна и приятен аромат правят шампоана още по-привлекателен при употреба. "


Е, ние ще започнем с факта, че производителят нагло лъже нас не казва абсолютно истината. Шампоанът прави по-тежки, отнема също обема и ужасно силно пенене. Но много мирно обичах този шампоан и го използвах почти всеки ден.
Ще започна с малък фон: когато шампоаните отново бяха необходими за мен, консултантът ми посъветва да ми отнеме това. Той е представен в две варианта: стандартни 250 ml и 1000 ml. Взех литър, тъй като той остави много по-икономично (за 250 мл ще дам 300 рубли, а литър струва само 650 рубли). И първо много съжаляваше за решението. Шампоанът е причинил запушването на кожата на главата, коренните корени и лошо измити дължини, косата е като мазнина след измиване. Опитах го няколко пъти и хвърлих, много се разстроих, че ме посъветваше да се разболя.
Но мина известно време и реших да му дам втория шанс, в края на краищата да не изхвърля целия литър. И имаше чудеса: сърбежът премина, шампоанът започна да мие косата ми и престана да отнема обема от корените. Да, без съмнение го правят по-тежки, но съм приятна и харесвам този ефект.
Шампоан с бледо жълт цвят, с неутрална приятна миризма, която не поддържа косата. Косата след това претеглена, по-гладка, но в същото време много обем и стрийминг, не gryaznitsya по-бързо от обикновено. Когато при мен завърших, дори исках да го купя още веднъж, но проектът, който опитах нов, не ми позволи да го направя. Този шампоан недвусмислено няма да е подходящ за момичета с рядка и фина коса, но ще угоди на онези, които не могат по никакъв начин да успокоят пухкавите и непокорни звънчета.


3. Оцветен шампоан за коса L'Oreal на INOA.

Прегледът на средствата за грижа за косата. Част 1. Шампоани

Информация от производителя:
"Крем-шампоан Inoacolor Care, създаден директно за боядисана от Inoa боя, без съдържание на сулфати, меко и нежно почиства косата, ароното масло добавя гладкост и блясък, екстракт от зелен чай, който е източник на антиоксиданти, осигурява храна и защита, Поддържа яркостта на цвета. "


Този шампоан само на колекция от моите любими, без съдържание в структурата SLS (но, разбира се, органични това не го прави). Всичко започна с факта, че имах безплатен пробовземач и аз харесах ефекта, че купих пълната версия на 250 мл (също има литър обем). Шампоан е доста скъп и някъде чух, че не се произвежда повече, не знам, тази информация е толкова автентична. Има консистенция на гъста сметана, необичайна за мен, добре пени и пяна също е подобна на мекия нежен крем, отколкото на стандартната пяна. Миризмата в нея е просто приятна.
Когато я купих, започнах да се измивам радостно и ревноволно с него на главата, тя дава много изразен козметичен ефект: косата става мека, стрийминг, претеглена и гладка. След това беше много лесно да отида твърде далеч в несмивашка, но бях свикнала. И така, за четвъртия ден от ежедневното измиване то просто престана да ми изплаква косата, тогава разбрах, че този шампоан за всеки ден не се приближава и започна да го използва няколко пъти в седмицата. Възможно е и за тях, без да се страхуват да измият дължината (което правя около 2 седмици), не е в състояние да изсъхне изобщо. По мое мнение, шампоани ще се приближават или към момичета със силно повредени, или на момичета с коси, великолепни, сухи и порьозни по природа. Между другото, боя от косата с него се измива абсолютно както и с други шампоани.


4. Шампоан за SPA Antistress с екстракт от константа Delight.

Прегледът на средствата за грижа за косата. Част 1. Шампоани

Информация от производителя:
"Тази козметика е създадена специално за фина коса и мазна коса Шампоан, който съдържа естествени екстракти от хранителни съставки в структурата, предпазва косата от външно отрицателно въздействие.Честото използване на този шампоан дава възможност на косата да изглежда добре изглеждана.


Това малко чудо в розова малка бутилка е предназначено за чувствителната кожа на главата, наклонена на сърбеж, както ми обясни консултантът в магазина. Шампоанът не съдържа силикони и оцветители, той е прозрачен, с консистенция като гел, пени не е много добре. Но тук, с аромат, производителят не се справи: все още не съм срещал такъв силен и остър мирис. Мирише на лавандула, а миризмата на косата запазва дълго, най-вероятно, феновете на лавандула ще ме обичат да, че не съм.
Е, добре е, в края на краищата започна да мирише на шампоан - не на най-важната собственост. Бих носел този шампоан само в категорията на тези, които просто почистват. Измива добре, на драскотина, сърбежът не причинява, но също така не оказва особено влияние върху косата. Косата след измиване великолепна, лесна, е пухкава малко, с нея е необходимо да се използват по-незаличими средства, за да се успокои моята буйна грива :) Също така не удължава свежестта на косата, въпреки че производителят я съветва на мазна кожа на глава. Ще отговарят на момичетата с фина коса, при която често пръстените се прилепват заедно в тлъсти ледени висулки. Няма да е подходящ за пострадалата и сухата коса, може да ги изсуши още по-силно.


5. Шампоан-стабилизиращ препарат Ollin Service Line 3.5.

Прегледът на средствата за грижа за косата. Част 1. Шампоани

Информация от производителя:
"Шампоан стабилизатор rN 3.5 с грижа за формула, съдържаща плодови киселини, които за косата са подложени на активно въздействие (оцветяване, обезцветяване, изправяне, химическа вълна).
Осигурява деликатно избистряне на кожата на главата и косата. Шампоанът нормализира rN кожата и косата след процедурата на оцветяване, избистряне, химическа вълна. Желязото мащабира косата и стабилизира цветната молекула. ​​"


Както става ясно от името, този шампоан се стабилизира и се използва непосредствено след оцветяването. Много е важно, ако предпочитате боядисване на косата в домашни условия, тъй като е предназначено да спре процеса на окисляване. Също така трябва да се използва след такива процедури, като например остъкляване. Шампоанът има много приятна миризма, много гъста текстура на гела. Пяна на косата добре, като шампоан е необходимо да се измие и двата корена, и дължина най-малко два пъти. Тя много силно измива, влажната коса става точно като суха метла, но тя е с неутрализирана лихва от балсама. Този шампоан ми беше първият подобен и си помислих, че ефектът от сухото му е и трябва да бъде, не опитах стабилизиращия шампоан от Каарал (аз ще отделно не пиша за него, както го използвах няколко пъти и написах За него малък отговор в каталога, ще кажа само една - много мека). Второто време на Олин аз очевидно няма да купя, но ако сте ограничили финансирането или марката Kaaral не е представена, тогава все пак съветвам този шампоан. В дългосрочен план тя не изсушава косата и не се разваля (използвам я повече от половин година), но тук най-важното е да използвате същия балсам. В резултат на използването на шампоан и балсам косата стават много меки гладка и красиво блясък (но също така зависи от боя). Такъв шампоан не може да се използва ежедневно или когато желаете, той е предназначен само за използване само след оцветяване!


6. Шампоан за крем Kaaral K05.

Прегледът на средствата за грижа за косата. Част 1. Шампоани

Информация от производителя:
"Плътният шампоан, благодарение на високата концентрация на сяра, отлично почиства и възстановява баланса на кожата на косматната част на главата, премахва и предотвратява пилингът и запушванията на ядосаната, чувствителна кожа, а псориатеките на явленията след паразитни увреждания на кожата Влияе върху елиминирането на проявите на дерматит с различна етиология. Притежава добра, овлажняваща сухата кожа. "


Този шампоан е медицински от трихлогичния диапазон Kaaral. Той е предназначен за хора с чувствителна кожа на главата, с различни прояви на дерматит. Аз, като човек, склонен към сърбеж и появата на рани (истината с прехода към професионалист на практика не е в състояние да се справи, но все пак се случват влошавания). Много се радвам, че има такива забележителни средства. Шампоанът е много течен, жълт и с подчертана миризма на сяра. Овлажнява кожата на главата, пени добре, елиминира запушалките. Препоръчвам на момичетата със сходни проблеми да изглеждат тясно, тъй като въпреки високата цена, това е отличен помощник. Използвам го рядко, ако е необходимо, то помага от първия. Единственият нюанс, за който не е посочено върху опаковката - се препоръчва да държите на главата не по-малко от 10 минути. Тя не оказва никакво въздействие върху дължината на косата, просто измива, не изсъхва и не изсушава косата.


7. Kaaral K05 Шампоан против косопад.

Прегледът на средствата за грижа за косата. Част 1. Шампоани

Информация от производителя:
"Шампоан против косопад" Шампоанът е предназначен за избистряне на кожата на главата и начало на механизма на действие на терапевтичния комплекс, обогатен с екстракт от силиконова пипер, коприва, планина арнаника и масло от чаено дърво. Активните компоненти на шампоан подобряват циркулацията на микроби. "


Има такова мнение, че всеки шампоан не може да спре косопада и аз напълно съгласявам това мнение. Тогава защо да ми такива шампоани, питаш. И ще отговоря тук, че: шампоани от този вид подготвят кожата на главата за изтегляне на последващото излизане (тонични, лосиони, ампули срещу загуба), поради най-доброто изясняване на кожата на главата и в случая с този шампоан за затопляне подобрение).
Този шампоан също е медицински от trikhologichesky гама Kaaral. Тя добре пени, има гел консистенция и оранжев цвят, мирише на черен пипер. След рисуването 2-3 минути се препоръчват, за да го застанат на главата, през това време той успява да направи ефекта на затопляне. Шампоан доста силно изсъхва, както и всички подобни шампоани (които аз срещнах), за да го в двойка добър силен балсам е необходимо. Що се отнася до загубата, заедно с ампули от владетел, той се справя с взрив. Косата след нея великолепна и лесна, не е подходяща за ежедневно приложение. Използвам го курсове на месец 2-3 пъти седмично.


8. Шампоан за растеж на косата, срещу загуба с екстракт от Ангел женшен.

Прегледът на средствата за грижа за косата. Част 1. Шампоани

Информация от производителя:
"Съдържа екстракт от женшен под формата на капсулирана форма RB1, предотвратява чуплива структура, възстановява структурата, почиства фоликулите и стимулира растежа на косата, екстракт от женшен и евкалипт предотвратява прекомерната загуба на коса, наситеността на кожата от хранителните вещества. съдържа."


Този шампоан също от загуба, има добра структура, но противно на обещанията на производителя много силно изсушава и агресивно измива. Ако искате да измиете боя от косата, трябва да обърнете внимание на това :) Защото много милостиво измива боята в корените. Шампоан със средна консистенция, мирише много приятен, лесно се пени. Препоръчително е да го поставите на главата за 5 минути. В своето свойство за почистване има както плюсове, така и минуси. Плюс това е, че всички средства, които се поставят след прилагането му по-силни и по-дълго нагрявани или охладени, така че кръвообращението се стимулира по-силно и означава по-добра работа. Това е той се справя с основната цел с един взрив. И тук минус, че за него е необходим силен балсам в двойка (от начина, по който подобен балсам е идеален), различно може да стане косата. Също така не препоръчах да се използва ежедневно, сам го използвам курсове за период от един месец 2-3 пъти седмично.


9. Shot Care & Trico пресен лед шампоан.

Прегледът на средствата за грижа за косата. Част 1. Шампоани

Информация от производителя:
"Шампоан с охлаждащ ефект.
Идеален за чести измивания на косата.
Мигновено дава усещане за комфорт, свежест на главата и блясък на косата.
Той е идеален за чести приложения. "


Един от най-обичаните ми шампоани. Аз го защитавам за специални случаи или специално настроение. Всичко започна с факта, че не ми се искаше да купя шампоан с ментол и така охладена кожа на главата. Аз обожавам това усещане. Знам, че е възможно да добавите етерично масло от мента към всеки шампоан и да постигнете желания ефект, но исках такъв шампоан. И аз го получих.
Шампоан от нежен светлозелен цвят, с забележителен аромат на бонбони от мента, който дълго се държи на косата. Пяна добре, измива косата много внимателно и тихо, не sputyvat, не прави по-тежки, но също не дава ефект на сухота. Косата след това бели дробове, обем, но не и пухкави, съвети красиво лежат "косата на косата". Тя може да се използва всеки ден, тя перфектно ще пригоди момичетата както с тънки, така и с гъста коса. Освен ако не е на силно наранена коса със специален ефект, тя няма да бъде забележима.


10. Шампоан за дълбоко почистване.

Прегледът на средствата за грижа за косата. Част 1. Шампоани

Информация от производителя:
"Шампоан за дълбоко почистване внимателно се отстранява от прах за коса и средства за снасяне." Оптимално подготвя косата за химическа обработка или процедурата за напускане, например ламинати, подпомага постигането на равномерен резултат от оцветяването и дълбоко проникване на грижливите съставки в структурата на Коса, еластичност на косата и лесна гребена на косата. "


Всеки косъм маниак на момичето, което внимателно се грижи за косата трябва да има шампоан на дълбоко почистване. Аз ще кажа веднага - това ShGO на мен първият и единствен, в същото време той за всички 100% ми отговаря и аз нямам желание да опитате други. Шампоанът има приятна миризма, добре пени и измива всъщност много тихо.
Шампоан за дълбоко почистване е необходим за тази цел, за да почисти косата от записаното, когато напусна, когато стане твърде много. Когато косата стане помрачена, губи блясък, събира в ледени везни и всичките ви любими маски и средства престава да работи и дава видим ефект - имате нужда от нея. ShGO имат технологията на приложение, разбира се, тя може да зависи от конкретна марка и конкретни средства. В интернет има много различна информация за необходимата честота на използване на подобни шампоани, някъде пише, че оптимално е да се използва ShGO на пъти месечно, някъде, това време за 2 седмици и т.н. Дори срещнах момичето, което го използва Всеки друг ден и беше изненадан защо краищата станаха сухи и започнаха да се разделят. Смятам, че подобен подход в корена е погрешен. Не е необходимо да използвате шампоана за дълбоко почистване според графика (разбира се, ако боядисвате косата, тогава това е друг въпрос), те трябва да се използват според нуждите! И това е очевидно в един месец повече от веднъж, е време в 3-4 месеца, може по-рядко, но определено не по-често. Що се отнася до оцветяването, преди това е добре да използвате такива шампоани за тази цел, така че боята да се полага по-точно и да се държи по-дълго върху косата ви. Когато боя с коса, трябва да използвам шампоан за дълбоко почистване на времето в 2 месеца, в навечерието на оцветяване на дължина (в един или два дни).
Като използвам този ShGO:

  1. Отначало ги измивам само с корени и аз се отмивам
  2. След това измивам корени и дължина и оставям шампоана да повлияе косата в рамките на 10-15 минути, така че ще се справи много по-добре със замърсяването, което яде в косата, неизтриваемите силикони и т.н. Измивам се.
  3. Отново аз сапун дължина и корени, аз измивам.
  4. Използвам любимата хранителна маска.


В резултат косата се оказва много брилянтна, невероятно мека, директна, сякаш се е родила отново :) Състоянието на косата след ShGO е истинско състояние на косата ви, затова ако в резултат косата ви стана суха, то това не означава Този шампоан по някакъв начин ги изсуши.


11. Шампоан за енергийна защита на Kaaral.

Прегледът на средствата за грижа за косата. Част 1. Шампоани

Информация от производителя:
"Тонизиращият шампоан с екстракт от мента и ментол, неутралното ниво на RN позволява ежедневно приложение, благоприятно тонизиращо действие вечер и успокояващ ефект сутрин, идеален за мъжете."


Купих този шампоан, когато търся шампоан за всеки ден и да, бях под заблуда за съдържанието като част от ментола отново. Шампоанът е много течен, пени се добре, мирише само на ментол (мисля, че затова лесно ще приляга и мъжете). Мога да кажа, че той ме разочарова малко. Независимо от факта, че ментолът е в структура, той не охлажда кожата на главата, изобщо тук изобщо. Измива се, за да не каже, че е много мек, но не и на нулата. Овлажнена коса след измиване се чувства доста гладка за балсам. Въпреки това косата след изсушаване много пухкави и съвети стърчат в различни посоки (дори и да се използва добра маска и nesmyvashka). Но все пак за всеки ден този шампоан не се доближава до лошо, не претоварва косата, ще бъде идеален за момичета с фина мазна коса, освен това не отнема блясък от косата.


12. Кед Хидро Шампоан.

Прегледът на средствата за грижа за косата. Част 1. Шампоани

Информация от производителя:
"Овлажняващият шампоан има общ vitaliziruyushchy и регенериращ ефект върху косата и кожата на главата.Благодарение на способността, съдържаща се в него, е мътното конопено масло, което укрепва влагата, шампоанът помага да се поддържа влажността на кожата, възстановява еластичността й. Ментолът освежава кожата и биотинът B7 витамин) поддържа метаболизма в клетките на кожата на главата. "


С този шампоан на мен много интересна история. Веднъж отдавна вече го имах и тогава не беше силно приятно. Косата на мен тогава беше силно ранена и аз от нея не получих никакъв супер уау ефект, особено не много добре, след това ми изплакна косата. Аз дори не мислех, че ще го купя понякога, ако не е конкурс за рейтинг, който се появява тук на сайта. По някаква причина толкова силно яде в моите мисли, вътрешно ми говореше: "Купи този шампоан, купи". Там сега се отказах и като най-смелият човек, купи литър веднага! Прегледът на средствата за грижа за косата. Част 1. Шампоани Само на него имаше голяма отстъпка и си помислих: "Защо не".
Този шампоан време ме изненада, покори и се влюби. Мирише на мента бонбони, в структурата има ментол, биотин и конопено масло. Охлажда кожата на главата, както аз и мечтал, овлажнява косата, омекотява и ги прави по-гъста. Когато се измивам, също така косата все още мокра, те на допир изглежда повече! За пръв път срещам такъв ефект на шампоан. При изсушаване на косата този ефект остава. Също така перфектно се измива, не се впива, не отнема обема, но косата е много мека от корени до съвети и малко претеглена. Всеки ден не трябва да използвате подобни шампоани, разбира се, затова го използвам всеки ден и аз се замествам с Каарал. Шампоанът очевидно няма да е подходящ за увредената коса, в него научих от собствен опит, но за повече или по-малко здрави това е истинската находка. Струва ми се, намерих това, което изглеждаше отдавна - идеалният шампоан.
За сравнение на Kaaral и овлажняващия Keen искам да покажа тук такава снимка. На върха на върховете стърчат на страничките малко и на по-ниски противоположни точно лъжа и блясък. Може би отвън това не е силно забележимо, но за мен разликата е мощна, особено на допир.
Прегледът на средствата за грижа за косата. Част 1. Шампоани


Резултат:


Тук огромният пост се оказа такъв, надявам се, че не заспи никой по време на четене, а информацията беше нещо полезно.
В резултат на това искам да осигуря малка маса шампоани, които имат някакво специално влияние върху тип коса, която е по-лесна за вас:

Естел
мощност
Постоянно удоволствие
За боядисани
L'Oréal
Inoa
изстрелKaaral
Енергия
страстен
Hydro
Gloss-+++++
Гладкост++++-+
плътност-----+
Тежест
-++--+
Сила на звука-+-+++
пухкавост----+-
За тънки
коса
---+++
За повредени
коса
-++---