Серум от косопад как да кандидатствате, отговори

Използването на серум в сравнение с други грижи и редуциращи средства се различава от загуба на коса в редица предимства, за които научавате от по-долу споменатия материал.

Не е тайна, че загуба на коса - проблемът за много жени, мъже на възраст и дори млади момичета.

Производителите на козметични продукти и фармацевтичните предприятия произвеждат стотици агенти, които спомагат за укрепването на космените крушки, като от тях се различава агент като серум.

СЪДЪРЖАНИЕ (активирайте бутона отдясно):

Тъй като серумът работи

Серумът е специален концентриран агент, съдържащ десетки витамини, микроелементи, етерични масла и други биологично активни агенти, които подобряват състоянието на косата.

Те се издават не само за укрепване на ключалки, в зависимост от компонентите, които могат да подобрят коприната, освен от сухота и разделени краища и да решат десетки други ефекти.

Но въпреки различните механизми на действие всеки козметичен серум замества със себе си няколко агента наведнъж - балсам, мускус за полагане и маска.

Всички компании, които се занимават с разработка и производство на серум, първо избират състав на наркотици, така че да укрепват космите.

Стандартни компоненти на практика всеки серум:

 • Маслини, бадеми, праскови и някои други основни масла. Под влияние на маслата кожата на главата е овлажнена, а на пръстените се появява неприличната защитна пленхока.
 • Етерични масла. Тяхната основна цел - абсорбция и възпаления.
 • Билки. И двете трева, както и phytocotinglecting от екстракти на няколко растения могат да влязат в серума. Под въздействието на билките има активна работа фоликул, блясък и трайност на косата се усилва.
 • Витамините от група B, E и И не просто обогатяват клетките на главата с хранителни елементи, но също така регулират работата на мастните жлези.
 • Трейс вещества оказват положително влияние върху състоянието на корените и върху шарнирите на пръстените, което ги прави по-силни.
 • Tsiklodestrima - специалните вещества, укрепващи абсорбционните клетки на кожата и луковиците на всички основни компоненти на серума.

Серум от косопад как да кандидатствате, отговори

Изброените компоненти са практически основа за всяка марка серум, но всеки производител на твърди вещества се опитва да добави уникалните елементи, които засилват положителното влияние на агента, за да чуят продукта.

Следователно без усилие е възможно да се купува лекарство за възстановяване на сухи или мазнини, косми с разделени краища или за развален от постоянно оцветяване и химически вълни от брави.

Серумът за коса е наистина удобен и при правилното използване на ефективно лекарство, преди други лекарства, които възстановяват боздуганите, носят своите предимства:

 • Възможност за използване без измиване. Това е след поставянето на серума главата не трябва да се мие и дори не е желателно.
 • Възможност за рисуване, както на мокро, така и на сухи пръстени.
 • Защитна функция. След употреба на серум върху косата има силна plenochka, тя пречи на агресивно влияние на външни фактори. Използването на този агент позволява да се използват смесителни ютии и ютии.
 • Ефектът на стил, който е пръстен, лесно ще пази всяка прическа.
 • Възникване на обем коса.
 • Продължителност на действието. След като всички компоненти на серума работят няколко часа и следователно крушките и бравите се възстановяват много бързо.
 • Ползваемост. Лекарствата се произвеждат в малки флакони с дозатор, който позволява поставянето на агент за брави на всяко място и по всяко време.

Серум от косопад как да кандидатствате, отговори

Изразеният медицински ефект на серума при възстановяване на трайността на косата се появява след две-три седмици.

Но избраният агент трябва да използва поне два месеца, само в този случай дълго време ще забравите, че когато сте загрижени за прекомерна загуба на коса и непривлекателен външен вид.

Известни производствени компании на серуми

Избирайки себе си козметичен серум, е необходимо да се има предвид не само вида, но и основният проблем на кожата на главата и звънчетата.

Производствените фирми освобождават агентите, активиращи височината на корпуса, имащи хранителен и овлажняващ ефект, е възможно да се намери лекарство срещу пърхот и разцепване в аптеки и магазини.

Тези момичета, които нямат особени проблеми с прическата, често се грижат само за форми на серуми, предпазващи косата от топлинно въздействие, ултравиолетови и други неблагоприятни фактори.

Агенти от компанията L'Oreal, Estel, Faberlic се радват на популярност.

Серум от косопад как да кандидатствате, отговори

Компанията Londa и Avon произвежда серумът за полиране.

Серум от косопад как да кандидатствате, отговори

Bonacure Серум за растеж на косата от компанията Shvartskopf е ефективен при тежка загуба на коса.

Серум от косопад как да кандидатствате, отговори

Евтиният серум от Ollin Professiona с името Power се прилага широко. Прилагайте бюджетните възможности и на наркотиците на компанията Fructis.

Серум от косопад как да кандидатствате, отговори

Носете козметика за коса на фирмата Wella с професионални инструменти. Под тази марка е възможно да се купи не само серум, но и възстановяващият шампоан и лосион.

Серум от косопад как да кандидатствате, отговори

Едновременното използване на цялата линия ще ви помогне да се справите дори с такъв проблем като алопеция.

Компанията Vichy пуска укрепващи маски, балсами, активатори на височина на тялото. Козметика под тази марка, както производителят гарантира, се справят с повечето причини за отслабване на пръстени.

Серум от косопад как да кандидатствате, отговори

Белита: инструкция за прилагане

Беларуската компания "Белита" пуска серия от грижовни агенти зад косата. Производствените разходи абсолютно не са много, но от нея нейните заслуги не намаляват.

Суперктивен бръснач Серум-спрей съдържа в структурата извлечение от репей, D-пантенол, хидролизирани протеини.

Серум от косопад как да кандидатствате, отговори

Под влиянието на комплекс от тези вещества пръстените не само стават по-силни, но също така стават по-меки, тяхната пениса се улеснява и се появява гланц.

За да използвате спрей от серума много лесно:

 • Агентът се прилага върху кожата на главата и за брави.
 • За постигането на максималния ефект течност трябва да се трие след изтегляне в корпус.
 • Спрейът може да се пръска върху корени на косата веднага след измиване на главата.
 • След употреба на наркотици на ръката е необходимо да се измие, тъй като на тях има лепкава plenochka, тя не засяга външния вид на прическа по никакъв начин.

Препоръчва се всеки ден да се прилага спрей, не е забранено да се пръска по косата по-често от веднъж на ден.

Повечето от клиентите забелязаха първия положителен ефект след двуседмичното използване на спрей Burdock.

Прочетете на тема: Как да нанесете масло от репей от косопад, предписания.

Отговор.

"Забелязах силна загуба на коса след операция на стомаха, тъй като в този момент финансовото положение остави много да се желае, имам абсолютно евтин агент за укрепване на ключалки - белоруският серум от Белита" Бърдок ". Не очаквайте подобен ефект - приблизително една седмица лечение разбрах, че косата не излива повече огромни отпадъци и след месец косата ми стана абсолютно такава, каквато е младата, че косата стана блестяща, гладка и силна "- Олга , 29, Минск.

Wella: инструкция за прилагане

Серумът срещу загуба на коса на Balance Scalp Energy Serum от фирмата Wella осигурява влизане в луковици на нормална коса на необходимите хранителни вещества.

Серум от косопад как да кандидатствате, отговори

За сметка на това пръстените стават трайни, жизненият им цикъл се увеличава и изтъняването намалява.

Основният баланс на Scalp Energy Serum активни съставки - биотин, лауринова киселина, кофеин и по-голяма група витамини.

Оптимален начин на приложение:

 1. Агентът трябва да се разпределя равномерно върху кожата на главата.
 2. Тихите движения трябва да се направят кръгов масаж.
 3. Не е необходимо да се измива лекарството.
 4. Като профилактика се използва 3 пъти в седем дни.
 5. Ако е необходимо да се справите с най-тежката загуба на коса, серумът в рамките на 45 дни се използва ежедневно и през следващите 45 дни само три пъти за всеки седем дни.

Освен Balance Scalp Energy Serum, компанията Wella освобождава и други видове козметика, които позволяват възстановяване на здравето на косата.

Отговор.

"Wella използвам мощен серум няколко години.По-близо до пролетта ми косата започва да падне силно, но това се случва и в стресови ситуации.И по това време производството на компанията Wella става за мен истинската спасителна. Приятно охлаждане се усеща, косата след преработката става по-послушно, по-леко, по-меко.Ръковете значително се засилват още през втората седмица на употреба, но обикновено ги третирам около 6 седмици.А агентът се изразходва икономически, Е духовна миризма, но бързо изчезва "- Оксана, 31, Москва.

Andrea: инструкция за прилагане

Андреа - наркотикът на китайската компания, съдържащ само естествени компоненти - екстракт от корен на женшен и джинджифил, масло от гроздови семки, растение Tokkobana и дестилирана вода.

Серум от косопад как да кандидатствате, отговори

Под влиянието на всички компоненти притокът на кръв към главата на клетките на кожата многократно се усилва, транспортирането на молекулите на кислорода и хранителните елементи се подобрява.

Резултатът от употребата на агент на Андреа е не само прекратяването на тежката загуба на коса, но и ускоряването на височината на тялото, повишената лющене, послушността, изчезването на пърхот и кумулативния съживен ефект.

Необходимо е употребата на лекарството Andrea, както следва:

 • 3 ml от агент трябва да се смесват със 100 ml обичаен шампоан. Ако косата дълго, след това увеличете количеството на наркотика до 5 см.
 • В началото главата трябва да се измие шампоан без добавяне на серум.
 • Наркотикът се прилага вече върху чиста коса, а в кожата на главата е необходимо да се търкат не по-малко от 5 минути.
 • Веднага след като медицинската течност се измие с голямо количество топла вода.

При повдигнатото лице xeroderma агента на Андреа е възможно да се използва всеки път, когато измиване на главата.

На типа мазнина ще се използва достатъчно серум веднъж на 7-10 дни.

Производителят на продукцията препоръчва провеждането на курс на реконструкция на косата до два месеца. В същото време лекарството не може да бъде смесено с шампоан предварително и да се съхранява след отваряне повече от 4 месеца.

Отговор.

"Аз използвах Serum вече за втори път.Първата курс доволна от резултатите - не само косата, но и ноктите, вероятно стана по-силна, защото аз търках течни ръце без ръкавици.На втори път няма такъв ефект, брави пада по-малко, Но това е все едно видимо, че да се нормализира още далеч "- Елена, 34, Владивосток.

Ръководството на Dr.sante: приложение

Д-р Sante a Burdock серия - продукция на украинската компания на "Елф". Естествената козметика съдържа основната активна съставка - масло от репей, в което благодарение на уникалните технологии остават всички естествени биологично активни агенти.

Серумна основа за височината на косата - комплекса Trioradix, включващ екстракт от черна ряпа и корен от репей, инулинът получава от гирасол.

Серум от косопад как да кандидатствате, отговори

Благодарение на всички тези естествени вещества доставката на луковици на косата се усилва, стареенето им се забавя и здравата и силна коса започва да расте.

Освен това серумът е обогатен с етер от евкалипт, джинджифил, канела, червен пипер - тези съставки добре укрепват височината на камшика.

Също така екстрактът от алое притежава абритриращо и овлажняващо действие пантенол.

Наркотикът се препоръчва да се прилага върху обвивката на главата и косата след измиване.

На главата агентът се нуждае от триене на движещите се движения, не е необходимо да се измива течност.

Необходимо е да се използват не по-малко от три седмици със състояние на поставяне на серума до 4 пъти седмично.

Отговор.

"Аз не очаквах, че серумът наистина ще помогне толкова бързо.През две седмици от употребата си забелязах, че косата, когато се пени, излиза много по-малко.Освен това поръчах балсам и шампоан от тази фирма, надявам се, Не се разочарова "- Софая, 28, Киев.

Серуми от загуба на коса - наистина универсално лекарство, което не изисква много време за неговото използване.

Това, че резултатът от възстановяването на пръстени не се разочарова, е необходимо да изберете такава марка на тази козметика, която ще приближи тип коса и действието на нейните съставки ще бъде насочено към решаването на вашия проблем.

Всички късмет!