Телогенна загуба на коса и нейното лечение

Тази коса винаги остава плътна и блестяща, необходимо е постоянно да се грижи за здравето, е правилно да се грижи за тях. Всичките им заболявания са последица от недостатъчно напускане, погрешен начин на живот, неприятно отношение към собствения човек.

Всеки ден главата ни остава от 30 до 80 коса и се приема за норма. Обикновено измама се случва, когато пенирате главата или измивате. По различни причини цикълът на растеж и развитието на косата се нарушават и възниква прекомерното им измама, което води до плешивост.

Телогенна загуба на коса и нейното лечение

Състоянието на индументум е в тясна и постоянна зависимост от здравето на нашия организъм. Необходимо е да се разбере коя коса не реагира незабавно на заболяване и само след известно време. Telogenovy алопеция идва след 2-3 месеца от началото на заболяването, което е причина за плешивост. Често хората не обвързват загубата на коса до вече забравена болест.

Какво представлява телогенната алопеция

Телогенната дифузна косопад е форма на плешивост, повечето от които често се срещат при жените. Дифузната алопеция се наблюдава при соматопатии, нискокалорична диета, под влиянието на стресови ситуации в резултат на прием на лекарствени средства, интоксикация с организми.

Клинично телогенното изнасилване е показано от поуредници на главата на слуха. Често има нарушение на структурата на косата. Те получават крехкост, стават "слаби" и без усилие се разкъсват.

Обикновено не забелязваме всички процеси на отнемане на пръстените, тъй като всяка колба преминава през трите етапа на височината на тялото независимо независимо от другите. Всекидневно до 87% от фоликулите са във фаза на анагенеза (развитие) и могат да останат в него до шест години. По-нататък следва фазата на регресия на фоликулите, която засяга не повече от 3% от растителността на главата, а телогенната фаза, която се характеризира с факта, че в продължение на три месеца започва да спира около 12% от крушките. Тази фаза с факта, че неактивната коса се откъсва от кожата, стига до края. В същото време проксималният край на пантата има малък бял възел.

Лечение на алопеция

Правилният алгоритъм за лечение е в процес на изграждане въз основа на установените причини за плешивост.

Телогенна загуба на коса и нейното лечение

Патогенетично лечение, което се отнася до механизма на заболяването.

Плешивост Telogenny не причинява органични нарушения в космения фоликул, променя само в ритъма на промяна на косата, така че да не се среща пълна плешивост, и най-компетентен реставрация лечение на indumentum винаги е възможно.

Външно лечение. Външното лечение има благоприятен ефект върху косата. За тази цел е необходимо да се засили микроциркулацията на кожата на главата, като се използват лекарства, физиотерапия, лекарства, активиращи височината на косата на тялото.

Използване на витамини. В случай на телогенна алопеция е по-добре да се използват естествените витамини, екстрахирани от растенията чрез екстрахиращ метод. Те са по-стройно и по-бързо придобити и тук се отстраняват много по-бавно от синтетичните.
Закупуване на витамини от аптека, обърнете внимание на отделянето им за жени и мъже. Така че, например, наличието на витамин В12 и желязото е важно за жените, а екстрактът Sabal serrulata е по-необходим за мъжете (палмово дърво).

Грижа за пръстените. Сега в продажба има отлични линии от категорията на косметевтик за поетапно полагане на грижи за главата на слушане в домашна ситуация. В резултат на комбинация от реконструкция на косата и внимателното им пречистване, те стават здрави и добре поддържани.

Съчетавайки различни, правилно вдигнати методи за третиране на косата и грижа за нея, е възможно да спрете процеса на отлагане и да възстановите здравето и силата на косата.