Откъде стига естествената коса за строеж: ние дискредитираме митовете

Откъде стига естествената коса за строеж: ние дискредитираме митовете Процедурата на удължаване на косата в зависимост от избраната технология изисква използването на качествен материал - изкуствен или естествен.

Модерните салони предпочитат европейската, славянската или азиатската коса в зависимост от структурата и цвета на косата на клиента.

Качеството на увеличените брави е по-добро, те ще бъдат по-естествени за гледане.

Преди да използвате естествени и изкуствени ключалки за изграждане на тяхното качество, внимателно проверявайте. Експертите правят препоръки относно използването на определен тип коса на клиентите.

Препоръчва се да се подложите на процедура за изграждане на престижни салони, където не се опитвайте да спестите евтини, нискокачествени материали.

Видове коси за изграждане. Описанието на материалите, характеристиките, плюсовете и минусите, откъдето да се вземат

Естествени: най-разпространените видове

Разделят се на три основни типа:

  1. Азиатската.

Откъде стига естествената коса за строеж: ние дискредитираме митовете Пристига в Русия от Корея и Китай.

Те евтини също не се считат за качествени материали, макар и на пръв поглед и изглеждат атрактивно.

За да изглежда материалът приличен, той се покрива с дебел слой силикон, обработва се от люспи, смлян и боядисан.

В резултат на брилянтни, ефективни брави, които след първото измиване sputyvatsya и да слезе в бучка.

Азиатските брави са доста твърди и гъсти, за разлика от славянските и европейските. С тяхна помощ е нереално да се извърши последващата корекция - всичко трябва да бъде преработено отново [/ blockvnim]

Обикновено азиатската коса развива "джак" и се доставя в салони. Единственият плюс за използване може да се счита за ниска цена.

  1. Европейският.

Тези подобрени и по-скъпи суровини в сравнение с азиатските коси.

Откъде стига естествената коса за строеж: ние дискредитираме митовете Независимо от името, те могат да бъдат получени от Индия или Латинска Америка, което е по-вероятно.

Тези донорски коси имат овална част и могат леко да се огъват.

Те са предназначени за единична сграда и корекция не се подчиняват.

При преработката суровините са подложени на киселинно въздействие, боядисани, покрити със силикон, изтрити или гладки люспи. Ако не ги отстраним, посоката на скалите може да бъде смесена, което ще доведе до появата на колтун.

[Blockvnim color = "FEFBEF" icon = "10003"] На мека и фина коса европейските ключалки няма да изглеждат атрактивно, ще пригодят собствениците на дебела и твърда коса повече.

Проверката на качеството на суровините се извършва чрез измиване от специалния кондиционер. Въпреки ниското качество, европейският материал има предимства като оптимална цена, различни методи на закрепване, висока еластичност и издръжливост при правилната обработка.

  1. Славянската.

Откъде стига естествената коса за строеж: ние дискредитираме митовете Най-качественият и скъп вариант е славянските пръстени за строеж. Те са меки и блестящи, с еднаква кожичка.

Такъв материал има отличен външен вид без никакви химически обработки.

В славянската коса остават напълно топли думи с правилно подреждане на скалите.

Леко къдрене, къдрава, абсолютно директна - по избор се предлага набор от опции. Тези суровини трябва да бъдат взети от Украйна, Беларус и Русия.

[Blockvnim color = "F2F7FB" icon = "59141"] Важно предимство на славянския материал е фактът, че той лесно дава възможност за изправяне, изсушаване от сешоар, за изправяне с помощта на желязото. [/ Blockvnim]

Брилянтни и копринени, те могат да имат различни нюанси и да се оцветяват в различен цвят, какво ще искат. Единственото минус е висока цена, но това е оправдано.

Всички видове естествени коси, откъдето не биха били, преди да бъдат построени, трябва да бъдат измити правилно, без да се използват балсами и балсами - само меки шампоани.

Изкуствен: добър и копринен

Прилагат се по-рядко, отколкото природни.Те не могат да изглеждат толкова естествено и не се радват на особена популярност.

Откъде стига естествената коса за строеж: ние дискредитираме митовете Но постиженията на най-новите технологии позволяват да се използва качествен материал под името kanekalon, който е част от екстракти от различни морски водорасли.

Подобна структура осигурява мекота и коприна на изкуствени ключалки за изграждане.

Те са хигиенични и лесно се перат, поддържат се в различни прически. Различни средства за боядисване, кожи, оцветяващи шампоани са забранени за използване.

При изготвянето на маски е необходимо да се внимава да не се стигне до кръстовище на изкуствени ключалки с. Преди лягане е препоръчително да дърпате косата в опашката с мека еластична лента.

Освен това, изборът на техники за изграждане на изкуствени ключалки е ограничен.

Заключения

За удължаване на косата е необходимо да се избират качествени естествени славянски брави, въпреки високите разходи. Те се считат за най-добрата коса за изграждане. Цитатите са оправдани от множеството предимства на материала. При доста твърда и дебела "естествена" коса е възможно да се спестят и увеличат няколко европейски брави.